2789
تا چ مدت اتفاق نیوفته نرماله

بخدا نمیدونم دیگه تهش هفته ای دو سه بار اولا نرماله معمولا کم حس تر میشن بعدا میشه هفته ای دوبار یا یبار

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

نامزدی که تو یه اتاقید یعنی چی پیش هم زندگی میکنید؟منظورت هم خونست ولی نازمزدته؟😐 چرا گیج شدم روابط ...

نه نامزدمه

عروسیمون نزدیکه

برای همین خونه ما تو اتاق من زندگی میکنه با خودم. البتع برای یادگیری خانه داری. البته خانوادم نمیدونن ما اینکارو رو انجام میدیم بدونن بد میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چ بددددد

اره بده ولی خانوما اوکی هستن صد سالم نداشته باشن چیزی نمیشه

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

نه نامزدمهعروسیمون نزدیکهبرای همین خونه ما تو اتاق من زندگی میکنه با خودم. البتع برای یادگیری خانه ...

عزیزم برا یادگیری خانه داری این کارو نمیکنه ها وگرنه الان اینجا سرش اعتراض نداشتی 😂

خونه نداره بره خونه خودش ؟

عزیزم برا یادگیری خانه داری این کارو نمیکنه ها وگرنه الان اینجا سرش اعتراض نداشتی 😂خونه نداره بره خ ...

قبلا داشت اجاره

الان مدتیه با منه

۳ ماه تا۴ ماه دیگ میریم خونه خودمون

ولی گرسنگی مارو میکشه اگ غذا نخوریم ولی گرسنگی جنسی کسی رو نمیکشه، خیلی ها تا آخر عمر مجرد میمونن و ...

غذا جزو نیازها هست ولی تمایلات جنسی جزو سائقها . سائقها به رفتارها و تفکرات ما سوق و جهت میدن . عدم برآورده شدن نیازها موجب مرگ میشه ولی عدم برآورده شدن سائقها موجب تغیر جهت در رفتارها میشه .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

مردا اگه ارضا شدن براشون اتفاق نیوفته باید برن عمل پروستات کنن عزیزم 😑 مارو نمیکشه ولی اونا رو میکش ...

نه عزیزم اونارو هم نمیکشه، پروستات که ترشحاتشو تو ادرارشون داره و بحثش جداست، کلا رابطه جنسی اختیاریه، اینو من نمیگم روانشناسی و علمی ثابت شده، کلا رابطه برای تولید مثله، بعضی زن و شوهرا هستن که فقط برای بچه دار شدن رابطه دارن و به جز اون کلا تو پرهیزن، هیچ اتفاقی هم برای جفاشون نمیفته، ولی اگ انرژی جنسیتو نگه داره تازه چاکراهات باز میشه، من خودم قبلا خودارضایی میکردم و فهمیدم کارم خیلی اشتباه بوده و از وقتی گذاشتمش کنار زندگیم عوض شد

قبلا داشت اجارهالان مدتیه با منه۳ ماه تا۴ ماه دیگ میریم خونه خودمون

سه چهار ماه خیلی هر اتفاقیم این وسط ممکنه بیوفته که عروسی جابجا بشه مراقب باش حامله نشی بفرستش بره خونه اجاره کنه باز کار درستی نیست

سه چهار ماه خیلی هر اتفاقیم این وسط ممکنه بیوفته که عروسی جابجا بشه مراقب باش حامله نشی بفرستش بره خ ...

حامله چیه خیلی وقته اینکارو میکنیم مراقبع خیلی زیاد بعد دخول ک نداریم.

ن جلو ن از پشت

حامله چیه خیلی وقته اینکارو میکنیم مراقبع خیلی زیاد بعد دخول ک نداریم. ن جلو ن از پشت

به دخول نیست اخه عزیزم بدون دخول هم میشه حامله شد و اگه ادم بدون دخول حامله بشه دیگه خیلی زور داره😂

نه عزیزم اونارو هم نمیکشه، پروستات که ترشحاتشو تو ادرارشون داره و بحثش جداست، کلا رابطه جنسی اختیاری ...

من قبلا کاری نمکردم الان جدیدا خیلییی وضعمون خرابع مخصوصا ک خانوادم رفتن

نه عزیزم اونارو هم نمیکشه، پروستات که ترشحاتشو تو ادرارشون داره و بحثش جداست، کلا رابطه جنسی اختیاری ...

نمیدونم والا خانومش میگفت دکتر گفته دیگه نمیدونم