2789
عنوان

کار در خانه

55 بازدید | 13 پست

سلام به خانمهای عزیز روزتون بخیر دوستان کسی تو تبریز کار در خانه سراغ داره از بس بیکار موندم افسردگی گرفتم چند تا دارو میخورم استرس و اضطراب دارم گفتم شاید سرگرم بشم بهتر شم این داروهایی که دکتر داده هم عوارض داره استفاده می کنم مجبورم نمی تونم خودسر قطع کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کار بیشتر افسرده میکنه ...سخته بابا ..... تفریح کن و مسافرت برو .....برو پارک برو توی طبیعت با دوستا ...

متاسفانه شهرستان دور از فامیل هرچند اگر بودن هم نمیرفتم بیرونم میرم با همسر و پسرم یا خونه مادر و مادرشوهر اما همش حوصلم سرمیره میگم پاشم فرار کنم بیرونم میرم میگم واس چی اومدم 🥲

کار خونگی که خیلی زیاده .فروختنش سخته باید بازار یابی کنی ..مثلا همین ترشی ..مربا ..سبزی هر چی میتونی بسته بندی کنی ببری مشتری پیدا کنی ...یا درست کنی به اقوام و فامیل خودت بفروشی بهشون بگو شماها که میخواین از بیرون بخرین خوب از من سالم و خونگی بخرین ..همشون مطمئنا خودشون که درست نمیکنن از بازار میخرن ...

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

کار بیشتر افسرده میکنه ...سخته بابا ..... تفریح کن و مسافرت برو .....برو پارک برو توی طبیعت با دوستا ...

اتفاقا کار خیلی حالت و بهتر میکنه میدونی بیهوده وقتت نمیگذره ،من یمدت بیکارم خیلی سخته ..هر روز که ادم نمیتونه بره پارک خیلیام دوست و رفیق ندارن

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

کار خونگی که خیلی زیاده .فروختنش سخته باید بازار یابی کنی ..مثلا همین ترشی ..مربا ..سبزی هر چی میت ...

بله می دونم از بیرون می خرن چند وقت پیش کانال زدم جنس میفروختم کسی خرید نکرد قیمتهامم خیلی پایین بود از جاهای دیگه گرونشو میخریدن به من که می رسید میگفتن نه گرونه در حالیکه لباسی که من میدادم ۳۰۰ همون بیرون ۵۰۰بود

بله می دونم از بیرون می خرن چند وقت پیش کانال زدم جنس میفروختم کسی خرید نکرد قیمتهامم خیلی پایین بود ...

اونا دیگه بیمعرفتی کردن نسبت به شما 😐

اتفاقا کار خیلی حالت و بهتر میکنه میدونی بیهوده وقتت نمیگذره ،من یمدت بیکارم خیلی سخته ..هر روز که ا ...

بله همینطوره آخ وقتی میرم حس خوب نمی گیرم میام خونه عوض بهتر شدن حالم بازم همون حال مزخرف میاد سراغم

اتفاقا کار خیلی حالت و بهتر میکنه میدونی بیهوده وقتت نمیگذره ،من یمدت بیکارم خیلی سخته ..هر روز که ا ...

اتفاقا هزمحیط های کارها من حالم به هم میخوره قربون بیکاری وآزادی و پارک رفتن هرروز