2789
عنوان

عجب گوهی خوردم

1 بازدید | 17 پست

من خودم ابروهام پر و کلفت بودن

ولی نا متقارن

بهم گفتن بیا میکرو ، نواقصش بطرف بشه قربنه بشه .

الان دو هفته گذشته از وقتی رفتم گفتن میریزه

ولی ابروهام کلفت کرده

به جای این که تاجش درست کنه

زد خراب کردم ابروهام صاف کرد و خشن کرد صورتمو

چیکار کنم

نرم ترمیم میره ؟؟؟

💜Army. For ever💜✌️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا زوده باری نظر دادن ، بیشترش میریزه ،هر جایی هم نرو برای اینکارا ،ابروی خودت اگه خوبه انگولکش نکن نهایتا مداد یا ریمل ابرو بزن مرتب دیده بشه، دیگه هم نرو ترمیم

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

حالا زوده باری نظر دادن ، بیشترش میریزه ،هر جایی هم نرو برای اینکارا ،ابروی خودت اگه خوبه انگولکش نک ...

نه بابا بهترین سالن اصفهان رفتم .

دوستم هست ، کارش عالیه ، ولی احمق به زیر ابروهامم زد

💜Army. For ever💜✌️

اینایی که میکرو میکنند... به جز اونایی که تو اینستا دیدم... اینایی که از نزدیک می بینم همه شون زشت تر شدن... ولی تو اینستا نشون میده که طرف میره میکرو میکنه خوشگل میشه💙

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

اینایی که میکرو میکنند... به جز اونایی که تو اینستا دیدم... اینایی که از نزدیک می بینم همه شون زشت ت ...

فک کنم همش دروغه

اینم تو اینستا هر چی گذاشته بود خوشگل شده بود

💜Army. For ever💜✌️
فک کنم همش دروغه اینم تو اینستا هر چی گذاشته بود خوشگل شده بود

هر چیز به نظرم طبیعی قشنگه.... هرچی از حالت طبیعی خارج بشه... زشت میشه💙

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

چجوریه ؟؟؟

اتفاقا باید بری ترمیمم ببین الان اینی که تو میبینی اصلااا میکرو واقعی نیست بار اول همه همینن من حتی گریه میکردم رفام ترمیم انقدر قشنگگگگ شد ببین بمن اعتماد کن و برو ترمیم بعد ببین چقدر عالی میشه بعد بیا منو ریپ بزن بگو اولین بار همههه همینن

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی