2789

۶ماه اومد توزندگیمون زندگی که چه عرض کنم رید تو زندگیمون مشکل اعصاب وتشنج داشت بابامو تهدید به کشتن کرده بود منو هم زده بود با عموم هم تو رابطه میخواست بره با نامزد صیغه ای قبلیشم قرار گذاشته بود بره ببینتش

الان مهریه گذاشته اجرا کلا8سکه بود

خودش که میخواد اینجا بیاد زندگی کنه اما ماراضی نبودیم واسه این دیوونه

بابام200میلیون جمع کرده بود یه سکه رو گرفته

میگه4تاکنید یکی رو الان میدم بقیه رو هر یکسال ونیم

اونا گفتن5تامیخوایم یکی رو الان بده ماهی9تومن به حسابش بریزه بابام

بابام میگه ماهی6تومن میریزم همون4تاکنین به وکیلش گفته هنوز جواب نداده

بابام میگم بذار بره دادگاه میگه دادگاه برم همون8تارو میگه بده اینطوری واسه منم بهتره ماهیانه بدم تقریبا تو دوسال میشه1سکه امامی

حساب کردم بابام تا10سال دیگه باید مهریه بده😂💔تااونموقع خواهرزادم ازدواج کرده بچه های منم دنیا اومدن بابام هنوز مهریه میده به این خراب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا مواظب باشه تازه اینجا ازش نگیره بعد بره دادگاه دوباره بگیره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خب چرا چنین کسیو گرفت؟؟؟

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

چرا زن بابا ها همیشه اینطورین؟ کسی تاحالا زن بابای نرمال دیده؟

اکثرشون همینطورن خدا لعنتشون کنه اونایی که با پول طرف ازدواج میکنن

واسه ما که نوبر بود آبرومونو تو کل کوچه برده لباساشو اورده بود ریخته بود تو خیابون ننه من غریبه م بازی درمیاورد همه هم مارونگاه میکردن

چرا زن بابا ها همیشه اینطورین؟ کسی تاحالا زن بابای نرمال دیده؟

بخدا من زن بابام ولی از چشمام بیشتر دخترم و دوست دارم (دختر همسرم )

مدیون خدا میشم اگه بخوام ازار و اذیتی برا دخترم داشته باشم

خیلی ببخشید ولی این انتخاب پدر شما بوده!!!!از چشم پدرت ببین نه اون زنتوقع داری مهریشو ببخشه؟

توقع داره خیانتکار و فاسد نباشه

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞