2789
عنوان

خانما تروخدا بیاید😔

1 بازدید | 8 پست

ببخشید قسم دادم خیلی ناچارم

دوستان سلام نمیدونم چرا دوباره تاپیک میزنم ارسال نمیشه. من دوسال و نیم با آقایی دوست بودم شیش هفت ماه پیش عقد کردیم. ویژگیای خوبش خیلی محبت کلامی و جسمی میکنه خسیس نیست وفاداره جلوی خانواده پشتم بود. یسری ویژگیای بد داشت از همون دوستی مثلا موقع بحث بحث رو میپیچوند زیربار اشتباهش نمیرفت و یجوری برخورد میکرد انگار مقصر منم و کلا موضوع عوض میشد. میگفتم سفسطه گری میگفت این یه مهارته. هر ویژگی بهش میگفتم میگفت توام داری ببین( با چیزای بی منطق ) موقع دعوا دو سه بار ایینه ماشین شکست یا اگه میگفتم میخوام بحث ادامه ندم برم کیفم برمیداشت خالی میکرد تو ماشین یا با کیف میزدم البته خفیف. بشدت تهدید میکرد مثلا اگه الان کوتاه نیای یا فلان کار نکنی زنگ میزنم خونتون یا میام محل ابروریزی میکنم ولی عملی نمیکرد فقط یکبار اومد محل کارم ابروریزی کرد دیگه تکرار نشد خودش میگفت ابزار کنترلمه.بعد ها تو عقد که رفتیم تو خونشون یبار لوستر یبار گلدون شکست یبارم تو بحث یهو عصبانی شد ( کمی نسبت به دیگران و من حتی گارد داشت انگار همش میترسید کسی حقشو بخوره یا بهش بی احترامی کنه ) و لباسمو تیکه تیکه کرد .اخرین دغوامونم که دیگه بعدش برا طلاق اقدام کردم و ازش متنفر شدم و رفتم به همه بدشو گفتم( من خیلی پشتش بودم دیگه خسته شدم یهو منفجر شدم😔) وقتی بود که رفته بودیم درخواست طلاق بدیم برگشتم تو ماشین کتکم زد و چشمم کبود شد و رفتم پزشکی قانونی . اخلاق بد دیگه اش ی زمان خوبه عالیه قبول میکنه ی زمان میزنه زیر همه چی میگه من اصن مشکلی ندارم مشکل از تو.خیلیم فحاش یعنی اولین بار اولین فحش رو اون ب رابطه باز کرد . قبل منم ی نامزدی ناموفق دیگه داشته ب مدت هفت ماه طول کشیده. خانما الان شک کردم نکنه مقصر واقعا من بودم منم زبونم تنده جوابشو میدادم البته فحش اصلا جز این اواخر که دیگه فحش های وحشتنااااکی میداد بهم.منم از کوره در رفتم دیگه فحشش دادم.هی میگه برگرد بیا درستش میکنم ولی من سه سال اینارو شنیدم درست نشد ک نشد مشاورم میگه چندسال درمان میخواد اگ حوصلشو داری بمون.من دو به شک شدم تروخدا کمکم کنید😔میترسم دیگه مرد وفادار اینطوری گیرم نیاد .

یعنی چی مرد وفادار یارو خشنه دست بزن داره بی منطقه کنترلگره بددهنه بهت اسیب زده تاحالا بعد تو هنوز مرددی بری یا بمونی؟ بمون حتما بمون خودتو بدبخت کن

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فحاشی و دست بزن و شکستن وسایل اونم دوران عقد .... خوبیهایش به بدیهاش نمی ارزه مگه اینکه خودش قبول کنه مشکل داره و بیاد مشاوره و الا زندگیت میدون جنگ میشه

گر چه نیست وصالی ولی خوشم به خیالت
طوری نیست برگرد دوبار کتک بخوری از سرت میفته کامل.دیوانه ای؟؟

😂😂😂

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
طوری نیست برگرد دوبار کتک بخوری از سرت میفته کامل.دیوانه ای؟؟

برام شعر میگه آهنگ خونده خرج میکرد وفادار بود حامی بود ولی موقع عصبانیت ی آدم دیگه میشد...😔از تهدید ب ابروریزی هاش خسته شدم...

فحاشی و دست بزن و شکستن وسایل اونم دوران عقد .... خوبیهایش به بدیهاش نمی ارزه مگه اینکه خودش قبول ک ...

ی روز میگفت میام مشاوره ی روز میگفت نمیام. این اواخر گفت میام هرکاری بگی میکنم تا خوب بشم ولی مشاور خودم گفت اینجور افراد دارو هم بخورن باز اخلاقشون از ی جایی میزنه بیرون میترسم عروسی هم کنم نتونم تحمل کنم 😔

ی روز میگفت میام مشاوره ی روز میگفت نمیام. این اواخر گفت میام هرکاری بگی میکنم تا خوب بشم ولی مشاور ...

آره کلا تغییر خیلی سخته مثلاً شاید بیست درصد ...قول دادن فایده نداره چون موقع عصبانیت کنترل دست خودشون نیس

گر چه نیست وصالی ولی خوشم به خیالت
برام شعر میگه آهنگ خونده خرج میکرد وفادار بود حامی بود ولی موقع عصبانیت ی آدم دیگه میشد...😔از تهدید ...

گیریم یهو عصبانی شد زد سرتو تو گوشه دیوار

یا یچیزی زد تو سرت ضربه مغزی شدی.

اصلا اینا هیچی اصلا تا چندیدن سال تحمل کردی بچه دارم شدی.

عصبانی شد نتونست تحمل کنه زد بچه رو پرت کرد از بالکن پایین مثلا!!

حالا تا صبح برات شعر بخونه، این خریت نیست؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر