2789
عنوان

جماعتِ مُرده پرست 😏

275 بازدید | 46 پست

پدرشوهرم خیلی سنش بالا بودن نزدیک ۹۰ سال سن داشت

این اواخر دیگه نمیتونست به راحتی از زمین بلند بشه حتی نمیتونست پاشه برقو خاموش یا روشن کنه

مادرشوهرِ شیطانم اونو مینداخت تو خونه خودش از ساعت ۱۱ صبح ول میچرخید تو خونه ی این و اون تا خود شب

شب که هوا تاریک میشد تازه یادش میفتاد یه نفر هم تو خونست ، اون بدبختو گرسنه و تشنه ول میکرد خودش میرفت عشق و حال با داماد هاش

خدا شاهده یه روز رفتم خونشون دیدم بدبخت تو دسشویی افتاده داره داد میزنه کاسه ی زانوش شکسته بود

الان سه ماهه فوت کرده هر پنجشنبه موز و خرما گردویی و حلوا و میشکا و خلاصه همه چی میخرن میبرن سر خاکش 😏 یعنی جوری ازشون متنفرم که اندازه نداره به حدی دورو هستن که خدا میدونه ، تازه مادرشوهرم زنگ زده به شوهرم میگه پنجشنبه وسایل بخر بیار آب دوغ خیار درست کنیم بیچاره بابات دوس داشت 😏 شوهرمم گفت من سرکارم وقت واسه این کارا ندارم بعدشم دیگه چهلم گذشت جمع کنید بساط خیمه شب بازیتونو ، خدا شاهده اگه این خرجایی که الان میکنن اون موقع که زنده بود براش میکردن کمه کم بیست سال بیشتر زنده میموند ، زانوش شکسته بود همون جور مونده بود مادرشوهرم میگفت هیچیش نیست ولش کنید خودش خوب میشه به زور بردیم عکس گرفتیم گفتن شکسته و دیر آوردید چون سنش هم بالاست دیر جوش میخوره بردارید ببرید خونه

زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید

ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

موندم چرا همچینن

باز ایشون که سنشم زیاد بود

فامیل ما سنش کم بود قرص برنج خورده بود

تو بیمارستان به مادر و خواهراش زنگ زدن یه نفرم نیومد دیدنش

بعد از مردنش هر پنجشنبه کلی تدارک میدیدن میبردن سرخاکش

دیگه مردم یه عده ینطوریی شدن . مرده پرست .

راضی نیستن یه ریال خرج خواهر برادر کنن حتی کمکی کنن . حتی دستشونو بگیرن . ولی بعد مرگ میان خودشونو به مردم نشون میدن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بیشتر وسیله چاپیدن بچه ها وپز دادن به بقیست وگرنه بازم به فوت شده ربطی نداره نماز وقرآن نیست که برسه به روحش

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

حالا همچینم جوون مرگ نشد دیگه بیست سال دیگه عمر نکرده مشکل از خدمات ندادن مادرشوهرت نبوده

نگفتم مشکل از اون بوده که گفتم الان که مُرده چرا دارن خودشونو جر میدن؟

بیشتر وسیله چاپیدن بچه ها وپز دادن به بقیست وگرنه بازم به فوت شده ربطی نداره نماز وقرآن نیست که برسه ...

همون

خدا شاهده شوهرم تا خرخره تو قرض افتاده بازم ولش نمیکنن

۹۰ سالش بوده تو نگرانی که چرا ۲۰ سال دیگه عمر نکرد ؟ حالا اگر یک هفته دستت میسپردند میومدی اینجا خود ...

چی میگی تو عزیزم اصلأ فهمیدی من چی گفتم؟