2789
عنوان

پول ادمو خوشگل میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 42 پست

به خدا پنج ساله یه مانتو خریدم دلم میخواد واسه پسرم لباس خوب بگیرم همه لباساش قیمتش از چهارصد تومان بیشتر نشده دوبار میشورم رنگش میره بادام بخرم ولی ..........همه چی شده حسرت و دست نیافتنی

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا پول باعث میشه مهربون تر باشی

ی همکار داشتیم لباساش پاره پوره همیشه هم بو میداد هیچکس حسابش نمیکرد نمیدونم چکار کرد ک میلیاردر شد الان فقد خانمش لندکروز سواره همونی ک بود میداد الان همه چاپلوسیشو میکنن و ازش میخان که پیشش کار کنن

آقا هستم ..

ایشالله وضع همه خوب بشه عزیزم 🥲

آن شا الله

ولی دیگه انگیزه نیست

ممنون

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

خب انگیزه و امید رو در خودت زنده کن.این دیگه دست خودته

بعضی وقتا انگیزه و امید نمی مونه برای آدم .

الان من یه بجه دارم متاهلم .شهر کوچیکم خانواده دارم.

اصلا نمیشه بلن شم یه امیدی انگیزه ای به خودم بدم .

خونه میشینم. درو دیوار نگاه میکنم . حوصله ندارم برم بیرون . غذام نصف شده . شیرینجات کم میخورم . هر چی هم میخرم اصلا به چشمم نمیاد انگار معمولیه واسم . از یه طرف شهر کوچیکه و نمیشه هرروز رفت بیرون و گشت وگذار و...

شوهرمم صبح میره سرکار شب میاد . شبها هم الان خودتون میدونید چطور شده بیرون نمیرم من .

شاید بگید از بیکاریه .اما من حوصله شاغل شدن هم ندارم .

رفتم دکتر. گفت افسردگی داری :( بعد بگید پول همه جیزه .

فقط کمک کرده دارو بخرم بخورم تا بی خیال باشم حداقل .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آن شا الله ولی دیگه انگیزه نیستممنون

بابا این ان شالا گفتنا و نمیدونم خدا بزرگه و خداکریمه فقد مال ادم بدبختاس تا حالا دیدی ی پولدار بگه انشالا داریم سرخودمونو شیره میمالونیم عمرمون تمام شد دیگه

آقا هستم ..

بابام همیشه میگه پول مرده رو زنده میکنهبه ادم شهصیت میده

پول یه چیزی حول و حوش همون خداست

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

بعضی وقتا انگیزه و امید نمی مونه برای آدم .الان من یه بجه دارم متاهلم .شهر کوچیکم خانواده دارم.اصلا ...

متوجهم عزیزم.ولی باید با این شرایط خودت دست به واربشی و برای خال خوبت تلاش کنی.سعی کن هرروز با یه هدف خیلی کوچک روزت رو سپری کنی.تایمت رو درطول روز پر کن نه با دیگران با خودت و وقتی که برای خودت و حال درونت میزاری.اینطوری افسردگیت کم کم ازبین میره و به یه آدم شاد تبدیل میشی

بعضی وقتا انگیزه و امید نمی مونه برای آدم .الان من یه بجه دارم متاهلم .شهر کوچیکم خانواده دارم.اصلا ...

ببین پول همه چیز نیست عزیزم

ولی تو این شرایطی که هستی اگر پول هم نداشتی به مشکلات اضافه میشد

سعی کن فعالیت جدید شروع کنی

نقاشی ساز سفالگری

با بچه ات وقت بگذرونی جاهای مختلف بری

خونه نشستن ادمو خسته میکنه

ببین پول همه چیز نیست عزیزمولی تو این شرایطی که هستی اگر پول هم نداشتی به مشکلات اضافه میشدسعی کن فع ...

من کلا به کارای هنری علاقه ندارم از بچگیم همین بودم . یه نقاشی ساده هم زورم میاد بکشم خوشم نمیاد کلا . ارایشگری خیاطی و... هم نمیتونم امتحان کردم عصبیم کرد .

فعلا که خانه داری میکنم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .