2789
عنوان

پول ادمو خوشگل میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 42 پست

یه مدت بود سردرگم بودم خیلی دنبال ف*ال قهوه بودم ولی هرکسی برام گرفت مزخرفات و دروغ تحویلم داد تا اینکه یه خانومی رو پیدا کردم داخل تلگرام که کارش بی نظیره موهای تنم سیخ شده بود هرچی میگفت درست بود قیمتشم خیلی مناسب و منصفانه بود ، ایدیش تو تلگرام Saraharound

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا به کارای هنری علاقه ندارم از بچگیم همین بودم . یه نقاشی ساده هم زورم میاد بکشم خوشم نمیاد کلا ...

ورزش چی بدنسازی تی ار اکس رقص ..

چیزای مختلف رو امتحان کن

جاهای حدید برو مسافرت برو

ی همکار داشتیم لباساش پاره پوره همیشه هم بو میداد هیچکس حسابش نمیکرد نمیدونم چکار کرد ک میلیاردر شد ...

همونی ک لندکروز سواره لباس پاره پوره ام بپوشه بو هم بده باز همه براش ارزش قائلن و احترام میذارن😅

متوجهم عزیزم.ولی باید با این شرایط خودت دست به واربشی و برای خال خوبت تلاش کنی.سعی کن هرروز با یه هد ...

اره احتمالا همینه مشکلم . خودمو هم دوس ندارم راضی نیستم از خودم . چند بار روانشناس هم رفتم. اونا گفتن مشکلی نداری . اما مطمعنم که یه مشکلی دارم که اینقدر ناامیدم و خسته ام . و حتی از خودم از گذشته هام متنفرم . سعی کردم درمان کنم گذشته هامو فراموش کنم ولی بازم از خودم بدم میاد . کلا حتی نمیخوام چهره ام رو تو ایینه ببینم با اینکه بقیه میگن خیلی خوشگلم و ....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

پول ارامش میاره خب🤣

استارتر

هنوز میری کافی

خواهر زاده ها و اقوامت چتر میشن سرت😂😂😂

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

😂😂نه دیگ خیلی وقته خونه مادربزرگم نرفتم

منم بخدا از پاییز تا حالا یکبار رفتم خونه مادر بزرگم

که کردش جنگی

منم دیگه نرفتم

پیرزن پرحاشیه

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

منم بخدا از پاییز تا حالا یکبار رفتم خونه مادر بزرگمکه کردش جنگی منم دیگه نرفتم پیرزن پرحاشیه

ما انقددد جدیدا حاشیه و دراما ایجاد شد تو خانواده دیگ نشستیم خونمون

هرروز یه حاشیه جدید😂😂😂

ما انقددد جدیدا حاشیه و دراما ایجاد شد تو خانواده دیگ نشستیم خونمون هرروز یه حاشیه جدید😂😂😂

مرگ به حاشیه

ارهحالا یه سری ها پولدارن ولی خوشگل نیستن شایدولی همون پولو ازشون بگیری میبینی از لحاظ ظاهری چقدر می ...

رو شخصیت که تاثیر فوق العاده مستقیم داره

وقتی زیاد داشته باشی شخصیتت هم گسترش پیدا میکنه

بخشنده میشی،خساست به خرج نمیدی

دغدغه و درگیری ذهنیت هم که کم بشه و آرامش داشته باشی قطعا مهربون میشی و رفتار ملایمی با اطرافیانت خواهی داشت