2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

احمق رنگش قرمزه اصلا نارنجی نداره دیگهبعدم دهاتی خودتی و اینو بدون خود امریکا هم هنوز نداده بیرون ای ...

دهاتی جون..کوررنگی هم که داری..اصلا میدونی نارنجی چه رنگیه؟..باقرمز اشتباه نگیری؟😅😅😅...این نارنجیه🟠🟠🟠🟠🟠🟠....این قرمزه ها.🔴🔴🔴🔴🔴🔴 😅😅😅😅😅😅😅

با آیت رنج قیمت پوکو بهتره از سامسونگ

ممنونم ک وقت گذاشتین❤️

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

دهاتی جون..کوررنگی هم که داری..اصلا میدونی نارنجی چه رنگیه؟..باقرمز اشتباه نگیری؟😅😅😅...این نارنجی ...

ببین بچه دهاتی هفت جد و ابادته دوما ایفون 17 نارنجی داره خنگ خدا ایفون 18 رنگ اصلیش قراره البالویی باشه

تو بیرون نصب کردی یا خودت نصب کردی اپ استور داره ایتا و روبیکا رو ؟

عزیزم خودم

اپ استوز نداره

داخل گوگل سرچ کن مثلا «وب روبیکا» «وب بله» یا هر اپ ایرانی بعد وارد وب شو بعد ک وارد وب برنامه شدی از سافاری یا گوگل از پایین صفحع سمت راست یه سه نقطه هست بزن روش share و بزن و در اخر add to home scrin ی همچین چیزیه رو اون بزنی اپ میاد رو صفحع گوشیت

ازدوستانم شنیدم بخاطر وضعیت نت که خودت مطلع هستی ما گروه رو از تل بردیم روبیک هرروز یکیمون باید به ا ...

عجیبه والا!

بلد نیست حتما نصب کنه

چون بابد وارد گوگل شه از طریق وب وارد برنامه شه و یسری تکنیک هس ک بیارتش روی صفحه گوشی اپ رو

بلد نیس حتما وگرنه مشکلی نیس میشه نصب کرد فقط با روشی متفاوت

عزیزم خودم اپ استوز نداره داخل گوگل سرچ کن مثلا «وب روبیکا» «وب بله» یا هر اپ ایرانی بعد وارد وب شو ...

اها پس نمی شه نصب نکرد نسخه تحت وب هست اخه من نشان و نصب کرده بودم گفتم شاید اینا هم نصب بشه