2789

با یه شخصی تو رابطه بودم که گفتم کات کنیم آنقدر بی توجه و سرد بود گفت بدرک هیچی نداشتی برام جز غم و گریه

در صورتی که بهترین بودم و اون کسی که اشک منو درمیورد خودش بود و کات شد که فکر کنم به خاطر خیانتش سرد بود نمیدونم

گذشت تا دوهفته بعد

اومد گفت حالم بده باید باهات حرف بزنم یکم چت کردیم گفتم مسافرتم

گفت مرسی حالم خوب شد

دوباره رفت فرداش اومد

و بارها اومد گفت حالم بده باهام حرف بزن همین

نمیفهمم اینکه میگه باهام حرف بزن یعنی چی

یعنی برگرد؟

یعنی باهام حرف بزن حالم خوب شه تا برم مثل یه مسکنم براش؟

یا دلش تنگه

جوابشو ندادم و دفعه سومه که تهدید میکنه یا باهام حرف بزن یا خودمو میکشم

معنی این باهام حرف بزن یعنی چی آخه

جون خواهرمو قسم داده که حرف بزن

نگفته حتی برگرد ها

فقط میگه حرف بزن باهام

و مهم تر از همه فقط شب ها ساعت ۳ ۴ صبح پیام میده اینا رو میگه در طول روز اصلا هیچ پیامی نمیده و فکر کنم حالش خوبه در طول روز

بگید چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جواب پیامشو نده .نصفه شبی زده بالا معلومه مشروب میزنع .بلاکش کن بره .تو نه مشاوره ای نه روانشناسی نه ۱۲۳که جلوی خودکشی طرف رو بگیری ..

میخواد اینجوری کاره کنه دلت بسوزه دوباره بیفتی تو تله ش بازم اذیتت کنه و با روح و روانت بازی کنه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو