2789
عنوان

خیلی خجالت کشیدم جلو بابام😭

1 بازدید | 24 پست

تو اکسپلور اینستا بودم صدا گوشی بلند بود همه جا هم ساکت یهو یه فحش رکیککک اول یه کلیپ پخش شد سریع زدم رفت ولی بابام شنید خیلی زشت شد؟😭

بعضی زخم ها خوب نمیشن فقط با گذر زمان بهشون عادت میکنی🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای من شوهر عمه ام اینجوریه بعد تا ردش میکنه بابام اونور خودزنی میکنه😂😂میگه عوضش کنننن کمش کننننن

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

اینستا همینه دیگه خوشبختانه من ندارم

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

وای من شوهر عمه ام اینجوریه بعد تا ردش میکنه بابام اونور خودزنی میکنه😂😂میگه عوضش کنننن کمش کننننن

😂😂خیلی بدههه

بعضی زخم ها خوب نمیشن فقط با گذر زمان بهشون عادت میکنی🙂

😂😂خیلی بدههه

آره بعد اونم هل میشه رد نمیشه منم محکوم به قورت دادن خنده ام چون اگه بخندم واویلا 😂😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈