2789
عنوان

شام چی میزارید🤔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 106 پست
ممنونم انشالله انشالله همه منتظرا💚😭

ان شاءالله ان شاءالله

شماام بی بی چکت مثبت شد خبرم کن خوشحال میشم برات عزیزم مثبت فکر کن ک ان شاءالله برات پیش بیاد🤩

لطفا هرکس امضامو دید ب نیت مادرشدن سمیه بدون دوا درمون حمد صلوات بخونه ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی از دعای قشنگت ان شاءالله شرمنده بخدا ک انداختم تو زحمت جوری شده ک ب همه رو میندازم میگم شاید خد ...

نه قربونت برم این چه حرفیه

گلم استرس نگیر خود استرس باعث هزار تا مشکل میشه

انشالله به زودی خدا یه نینی میده بهت میای اینجا از مشکلات و سختی های شیرین بارداری تایپیک میزنی منم تجربه دارمراهنماییت میکنم🤣🤣🤣🤣😍

نه قربونت برم این چه حرفیه گلم استرس نگیر خود استرس باعث هزار تا مشکل میشه انشالله به زودی خدا یه نی ...

خدا نکنه

مرسی گل مهربونم ان شاءالله

لطفا هرکس امضامو دید ب نیت مادرشدن سمیه بدون دوا درمون حمد صلوات بخونه ممنون

عزیزم انشالله که بارداری تایپیک بعدیت بیبی چک مثبت باشه گلم😍💋استرس نداشته باش برات خوب نیست قشنگما ...

ممنونم خواهرعزیزم خداخیرت بده مرسی بابت دعاهای قشنگت گلم خدا از دهنت بشنوه انشالله خدا خودت و نی نی خوشگلتو برات حفظ کنه زایمان راحتی داشته باشی نی نی سالم و صالح باشه خدا پشت و پناه خودت و خانوادت باشه تنتون سالم و دلتون خوش لبتون خندون باشه 🌹🌹🌹

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

ممنونم خواهرعزیزم خداخیرت بده مرسی بابت دعاهای قشنگت گلم خدا از دهنت بشنوه انشالله خدا خودت و نی نی ...

خدا دامنت رو سبز کنه جنسیت مهم نیست فقط بچه سالم وصالح خدا نصیبت کنه 😘❤️❤️❤️

گریه نمیکرد اما از چشمانش غم میچکید🖤

ممنونم خواهرعزیزم خداخیرت بده مرسی بابت دعاهای قشنگت گلم خدا از دهنت بشنوه انشالله خدا خودت و نی نی ...

مرسی بابت دعای قشنگت گلم

انشاالله نینیم صحیح و سالم بیاد پیشم

شماهم یه بارداری راحت و زایمان راحت و بدون دغدغه تجربه کنی قشنگم

[QUOTE=414830658]منم همینم از همه التماس دعا دارم برای مادرشدن میگم شاید ب دعای بقیه خدا منم لایق ما ...

اره میفهمم خواهرم منم همینم چشم انتظاری خیییییلی سخته انشالله دیگه این ماه بارداری غصه نخور بد ب دلت راه نده فکرای منفی نکن قران بخون باخدا حرف بزن از خدا بخواه عزیزدلم انشالله همین ماه صاحب یه اولاد سالم و صالح وخوشگل توپولو بشی الهی آمین❤️❤️😍😍

ان شاءالله ان شاءالله شماام بی بی چکت مثبت شد خبرم کن خوشحال میشم برات عزیزم مثبت فکر کن ک ان شاءالل ...

چشم حتما بهت خبر میدم عزیزم😍😍 حتی فکر کردن ب بیبی چک مثبت چقدررر قشنگه حتی فکر کردن بهش هم لذت بخشه😭😭

مرسی بابت دعای قشنگت گلم انشاالله نینیم صحیح و سالم بیاد پیشم شماهم یه بارداری راحت و زایمان راحت و ...

انشالله😍🌹❤️

قربونت برم عزیزم ممنونم از دعای قشنگت اره برام جنسیت مهم نیست چه پسر چه دختره هدیه خداست فقط سالم و ...

فداتشم انشالله توکل کن عزیزی

گریه نمیکرد اما از چشمانش غم میچکید🖤

خدا دامنت رو سبز کنه جنسیت مهم نیست فقط بچه سالم وصالح خدا نصیبت کنه 😘❤️❤️❤️

قربونت برم عزیزم ممنونم از دعای قشنگت اره برام جنسیت مهم نیست چه پسر چه دختره هدیه خداست فقط سالم و صالح باشه برام کافیه انشالله خدا خودت و خانوادتو حفظ کنه الهی از هربدی و بلایی ب دور باشی الهی تنت همیشه سلامت باشه گلم🌹🌹🌹