بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم انشالله که بارداری تایپیک بعدیت بیبی چک مثبت باشه گلم😍💋استرس نداشته باش برات خوب نیست قشنگما ...
ممنونم خواهرعزیزم خداخیرت بده مرسی بابت دعاهای قشنگت گلم خدا از دهنت بشنوه انشالله خدا خودت و نی نی خوشگلتو برات حفظ کنه زایمان راحتی داشته باشی نی نی سالم و صالح باشه خدا پشت و پناه خودت و خانوادت باشه تنتون سالم و دلتون خوش لبتون خندون باشه 🌹🌹🌹
خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚
[QUOTE=414830658]منم همینم از همه التماس دعا دارم برای مادرشدن میگم شاید ب دعای بقیه خدا منم لایق ما ...
اره میفهمم خواهرم منم همینم چشم انتظاری خیییییلی سخته انشالله دیگه این ماه بارداری غصه نخور بد ب دلت راه نده فکرای منفی نکن قران بخون باخدا حرف بزن از خدا بخواه عزیزدلم انشالله همین ماه صاحب یه اولاد سالم و صالح وخوشگل توپولو بشی الهی آمین❤️❤️😍😍
خدا دامنت رو سبز کنه جنسیت مهم نیست فقط بچه سالم وصالح خدا نصیبت کنه 😘❤️❤️❤️
قربونت برم عزیزم ممنونم از دعای قشنگت اره برام جنسیت مهم نیست چه پسر چه دختره هدیه خداست فقط سالم و صالح باشه برام کافیه انشالله خدا خودت و خانوادتو حفظ کنه الهی از هربدی و بلایی ب دور باشی الهی تنت همیشه سلامت باشه گلم🌹🌹🌹