2789
عنوان

شام چی میزارید🤔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 104 پست
ما طبیعت می گیریم شور نیست

منم طبیعت میخریدم اصلا از چای تا روغن وبرنجش عالیه نمیدونم چرا یکبار خریدیم انگار کلا نمک بوده

گریه نمیکرد اما از چشمانش غم میچکید🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربونت برم بخدا تعریف نمیکنم همه چی بلدم کار خوبی میکنی پسرت وقتی بزرگ که بشع تشکیل خانواده بده همسر ...

خوشبخت بشی قشنگم ❤️

ممنون فدات شم 🙏😘

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
عزیزم بیا بغلممممم❤️🩹🥲بخدا منم مامانم کار نمیکنه چرا دورغ بگم خرید بیرون میکنه همه چی ولی اصلا کار ...

سخته خیلی

من الان ازش انتظاری ندارم ، چون سنم دیگه از این حرفا گذشته و خودم درست میکنم

اما همیشه غصه ش رو دلم هست

سخته خیلی من الان ازش انتظاری ندارم ، چون سنم دیگه از این حرفا گذشته و خودم درست میکنم اما همیشه غصه ...

درکت میکنم هرچقدر بخوای اهمیت ندی نمیشه بیخیال شو بخدا بخاطر خودت میگم

درکت میکنم هرچقدر بخوای اهمیت ندی نمیشه بیخیال شو بخدا بخاطر خودت میگم

میدونم عزیزم

بهش فکر میکنم ، گاهی ک میبینم دوستام ماماناشون با اینکه همسن من هستندد خودشون زندگی جدا دارند ، اما اینقدر نگرانشون هستند ، اینقدر براشون مهم هست که واقعا بغض گلوم رو میگیره

میدونم عزیزم بهش فکر میکنم ، گاهی ک میبینم دوستام ماماناشون با اینکه همسن من هستندد خودشون زندگی جدا ...

قشنگ درکت میکنم منم مثل توام دوست دارم یکبار خودش کاراش رو بکنه میدونم چی میگی حسرت میمونه برامون میفهممت

موندیم چه درست کنیم چون که یکی از اعضای خانواده معلوم نیست الرژیش اوج گرفته یا سرماخورده

عزیزمم سوپ درست کن همتون بخورید

اره میفهمم خواهرم منم همینم چشم انتظاری خیییییلی سخته انشالله دیگه این ماه بارداری غصه نخور بد ب دلت ...

مرسی قلبم ان شاءالله ان شاءالله

ان شاءالله برا توام همین اتفاق زیبا بیفته ب حق علی

لطفا هرکس امضامو دید ب نیت مادرشدن سمیه بدون دوا درمون حمد صلوات بخونه ممنون

فکر کردم اسم غذاس کوتاشام😂

😂😂

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.