2789
عنوان

شام چی میزارید🤔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 106 پست
من هیچوقت آبگوشتام خوب نمیشه چیامیزنی

اول پیاز رو تفت میدم سرخ نمیکنم بعدش به همون پیاز فلفل سیاه ،ادویه کاری،زردچوبه چون به خود گوشت بزنی مزه نمیگیره جونم برات بگه گوشت رو میزارم تفت بخوره آب جوش میزیزم چربی هم داشتی بزن بعد میزارم چند ساعت بپزه بعد یادم نرفته پورد گوجه میزنم نمک رو آخرسر سیب زمینی ونخود رو اضافه میکنم من مارک رب چین چین یا روژین میزنم روغن هم جامد نشد دنبه رو به جای روغن اضافه میکنم

هر شب خوابیدم به امید آخرین شب...!🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب شاغلم کارای خونه رو تقسیم کردیم ۳ وعده روز بامنه ۲ وعده عصرانه و شام با همسرم

میگم چقدر خوبه که باهات مشارکت میکنه

هر شب خوابیدم به امید آخرین شب...!🖤

من که آخرای بارداریمه غذا درست نمیکنم همسرم آماده میخره خلاصم🤣🤣🤣

شما ک روزای اخربارداریته توروخدا منو دعا کن منم این ماه باردار باشم خواهرم انشالله نی نی خوشگل صحیح سالم بیاد تو بغلت❤️❤️❤️

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

ماکارونی گذاشتم 🍝

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم، کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه،همون آدمی که سادهتر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همونطوریه که نشون میدن🖤🥀

میگم چقدر خوبه که باهات مشارکت میکنه

خیییلللیییی

نعمتیه واقعا

البته منم یه مقدار زیادی زورگوام

حتی پسرمم که ۱۲ سالشه یه سری مسئولیت تو خونه داره که باید انجام بده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
من که آخرای بارداریمه غذا درست نمیکنم همسرم آماده میخره خلاصم🤣🤣🤣

میشه لطفا برا مادرشدن منم دعا کنی اسمم سمیه هست البته اگر راضی هستی

لطفا هرکس امضامو دید ب نیت مادرشدن سمیه بدون دوا درمون حمد صلوات بخونه ممنون

همسر پیتزا خودم نیمرو

چرا ؟؟😂

مظلوم من😓😂

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .