2789

دیگه نمیتونم تو این زندگی بمونم غیر قابل تحمل با شوهری که فقط اسمش شوهره و برای رابطه میاد سمتم ازش متنفرم هیچ مسولیتی در قبال منو دخترم نداره بی عرضه است

منم یک عدد خسته هستم

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منبع عشق و روزیتو خداوند مهربون بدون نه همسرت.به خدا وصل شو تا قدرتمند و جذاب و دوست داشتنی بشی برای اطرافیانت🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

سلام شما تا حالا قرص اعصاب یا افسردگی خوردید؟اگه درموردشون میدونید ممنون میشم بیاین تاپیک اخرم

عزیز من تاپیکتونو خوندم به نظرم یه مدت دیگه هم ادامه بدین اگه هیچ اثری ندیدین اون موقع به روانپزشکتون بگین

عزیز من تاپیکتونو خوندم به نظرم یه مدت دیگه هم ادامه بدین اگه هیچ اثری ندیدین اون موقع به روانپزشکتو ...

اثر دیدم،ولی میترسم معتاد شم نتونم ک دیگه بذارم کنار از اینا میترسم خیلی

مغزم دیگه کار نمیکنه انگار قفل شده نمیدونم چکار کنم

وضو بگیر برو روی سجاده و با خدای مهربون تموم درددلاتو بگو و بهش بگو به خودت پناه آوردم...🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲