2789

چطوری بخورم؟تا چند وقت؟

من پودر اشتها آلوورا هم میخورم قبل صبحانه و قبل شام

اونو چطوری بخورم

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من میخورم خوبهقبل از ناهار یکیش میخورماگر میخای بخوری از نصف شروع بکنتا عادت بکنی یکی دو روز اولی گی ...

شما چقدر وزن اضاف کردید؟در چه مدت؟

همون قبل نهار یکی کافیه؟

بعدا دیگه زیادترش نکنم؟اخه داشتم تو گوگل میخوندم که روزی سه تا باید خورد

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

نخور همش باده قط کنی میخابه

دیوونه شدم اینقدر گفتن لاغری لاغری

حتی باد هم باشه خوبه🥲

قد و وزنت چنده عزیزم منم لاغرم

۱۵۸ قدم ۴۶ وزنم

۱۵۸ قدم ۴۶ وزنم

من قبلا ۲دوره پشت سر هم قرص ول وومن خوردم همراهش هم آهن و زینک فک کنم ۳کیلو اضاف کردم بدون بازگشت

بعدم دکتر تغذیه رفتم برنامه غذایی بهم داد که الان یادم نیست و برنامه بشقاب رو دانلود کردم کالری شماری میکردم خیلی خیلی خوب بود از ۴۶رسیدم به ۵۵

سیپرو هپتادین خیلی بده. به نظرم نخور خودم مصرف کردم چاقی به شدت زشتی میده و همش باد الکیه که دقیقا سه روز نخوری میخوابه. و به شدت بیحال و بی حوصله میکنه آدمو

البته چندماه پیش بینیمو عمل کردم ۶کیلو وزن کم کردم😩😤

شما چقدر وزن اضاف کردید؟در چه مدت؟همون قبل نهار یکی کافیه؟بعدا دیگه زیادترش نکنم؟اخه داشتم تو گوگل م ...

وای نه سه تا نخوریا خطر ناکه

من هنوز ادامه میدم عزیزم ببین اشتها آور هست من اگه نخورمش به هیچ عنوان اشتها ندارم

وای نه سه تا نخوریا خطر ناکه من هنوز ادامه میدم عزیزم ببین اشتها آور هست من اگه نخورمش به هیچ عنوان ...

چطوری بخورم؟قبل یا بعد کدوم وعده های غذایی

من قبلا ۲دوره پشت سر هم قرص ول وومن خوردم همراهش هم آهن و زینک فک کنم ۳کیلو اضاف کردم بدون بازگشت ...

واقعا؟دیگه نمیدونم چیکار کنم واقعا به اخرش رسیدم حاضرم هرکاری کنم فقط وزن اضاف کنم😭

نیم ساعت قبل از ناهار اولش با نصف قرص شروع بکن

ممنونم لطف کردید

شما چقدر اضاف کردید وزن در چه مدت؟

سیپرهپتادین کنارش۴ هم نوشته همونه؟