2789
عنوان

رفتم اکسمو دیدم قلبم هزار تیکه س💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 98 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زنش انتخاب مادرشهما ۴ ساله دیوونه ی همیمکلی امروز گریه کردیم جفتمون

خودتو گول نزن قشنگم و حیف نکن خودتو باهاش دیگه در ارتباط نباش اون دختر گناه داره

عرضه داشت ی کاری میکرد

صب میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش .. ب امید ازادی و خوشبختی مردم کشورم ! مخبرای عزیز انقد منو گزارش نزنید با کاربری دیگه میام

تو هر تاپیگی دیدمت تنها کامنتت همینه: پیکمی🤣

والا دوتا کامنت گذاشتم که هر دوتاتونم بودین

یعنی چی که دختر مردمو بخاطر یه نر تخریب میکنین

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

دروغ گفته دلش خواسته با اون ازدواج کنه این حرفها رو زده تا شما دست از سرش برداری

دختره از اقوام دورشونه اگ دلش باهاش بود همون ۴ سال پیش میگرفتش

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

چه لاشی مگه مجبوره خوب دلش نیست؟چرا بهم نرسیدید؟

مادرش و خواهراش مخالفن چون واسه دو تا شهر متفاوتیم و کاملااا غریبه

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

خوشحالی که الان ازش سرتری مثلا؟!هنوز نشناختی پسرا رو پس...بنده خدا داره میگیرتش یعنی صد هیچ از تو جلوتره دختر خانم... اونم داره اشک تمساح میریزه واست عشق و حال های آخرشو میکنه...

زنش انتخاب مادرشهما ۴ ساله دیوونه ی همیمکلی امروز گریه کردیم جفتمون

کدوم دیوونه مطمئن باش نفر بعدی یه جوری میاد تو زندگیت اصلا اسم یارو رو یادت نمیاد

بعدشم مگه غلام حلقه به گوش ننشه که بگه ننم خواستگاری کرد باید بگیرمش ؟ بی عرضه و حقیر و خلیفه همچین مردی وای به حال زنش تو زندگی اینده اش

اخرین بوسه رو کرد و گفت تو رو هیجوقت از یادم نمیبرم

دخترا وقتی شکست عشقی میخورن میرن تو فاز تخیل

پسرا اینجور مواقع طوری درمیرن که پشت سرشونم نگاه نمیکنن چه برسه بیاد و ببینه و شر و ور بگه

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
چقدر خار و ذلیل هستی تو ، اصلا باورم نمیشه یه نفر اینقدر خودشو کوچیک کنه . متاسفم

دعا میکنم خدا عاشقت کنه تا درک کنی خودت

همین🫠

تو هم نمودی با این اکست و داستان های ذهنت

دقیقا

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .