2789
عنوان

رفتم اکسمو دیدم قلبم هزار تیکه س💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 102 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو چه دلت خوشه و فکر کردی پسره هنوز دلش باهاته چاره ندارم باید برم بگیرمش 🤣🤣🤣

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بیچاره دختره💔💔💔💔💔💔و چقد تو پیکمی هستی

تو هر تاپیگی دیدمت تنها کامنتت همینه: پیکمی🤣

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

خدا نجاتت داده از دست اون پسره لاشی فکر کن انقدررررر هوا باشی که رفتی خواستگاری دختر مردم هنوز بری ا ...

زنش انتخاب مادرشه

ما ۴ ساله دیوونه ی همیم

کلی امروز گریه کردیم جفتمون

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

برگرفته از رمانهای ایرانی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
چقد بی عرضه بوده پسره توام چقد بی عزت نفسی ک دوباره رفتی ببینش

بچه اخره هزارتا صاحاب داره زورش ب مادرش و خواهراش نرسید سر ازدواجمون💔

خیلی عذر میخوام ولی خاک ت سر اکست که داره دختر بیگناهو بدبخت میکنه،بنظرم تنها وظیفه ای که داری اینک اون دختر بدبختو ع سرنوشت شومی که اکست قراره براش رقم بزنه باخبر کنی

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

پسری اگر آدمو بخواد زمین و زمان و با هم یکی میکنه تا بهم برسن میگی اسمش هم روشه اکست خواهشا بیخیالش بشو چون داره میره با یکی دیگه ازدواج کنه فقط نگران اون دخترم که افتاده تو این مخمصه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

اون پسر کار زشت و نادرستی میکنه که وقتی هنوز مسایل قبلی خودش رو حل نکرده پاشو گذاشته توی زندگی یه دختر دیگه.

شما هم کار بسیار اشتباهی میکنی که به دیدار و گفتگو با کسی که قراره ازدواج کنه ادامه میدی.