2789

رفته خواستگاری گف قراره همین قبل محرمی، گل و قران و انگشتر نشون ببریم واسش🫠

عکساشونو نشونم داد دختره از نظر ظاهر خداروشکرررر خیلی پایین تر بود ازم😑

حتی روز خواستگاریشم همون ساعتی دستش بود ک من ۳ سال پیش ولنتاین بهش داده بودم💔

گف من تلاشمو کردم ۴ سال صبر کردم به هر دری زدم ولی نشد به هم برسیم💔

کلی ناسزا بارش کردم گفتم تو از اولشم منو نمیخاستی

گف نمیدونی شبا چق بخاطرت گریه میکنم خودمم دلم با دختره نیس ولی دیگ چکا کنم 🥲❤️🩹

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑😑😑😑

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

بیچاره دختره که قراره با این ازدواج کنه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خدا نجاتت داده از دست اون پسره لاشی فکر کن انقدررررر هوا باشی که رفتی خواستگاری دختر مردم هنوز بری اکستو ببینی و بعدشم ابراز دلتنگی کنی ببین مردی که همچین رفتاری برای تو داره صد در صد برای بقیه هم داره و قطعا به زنش وفادار نیست

برگرفته از رمانهای ایرانی

کاش یه کابوس باشه واقعا💔

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

خاک تو سر اون پسر احمق بی شعور خب عن اقا دلت با اون بنده خدا نیس بیخود میکنی میخوای ازدواج کنی ای کاش دختره قبول نکنه دلم براش سوخت

صب میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش .. ب امید ازادی و خوشبختی مردم کشورم ! مخبرای عزیز انقد منو گزارش نزنید با کاربری دیگه میام