2789
عنوان

زن بابام چه حرومزاده س ببین چطور مهریه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 119 پست
اه حرصم درومد! بگو آخه بابا خراب تر از این زن تو شهر نبود بگیری وبال گردنمون کنی!🥴😄 پول به وکیل بد ...

خدا بابامو لعنت کنه مارو بدبخت کرد به خاطر هوسش

اخه یه زن چی داره بابام انگار هدفش کلا تو زندگی زنه

کلا از بچگی زن مسخواسته مامانبزرگم میگه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه آدم نرمال زن به پیرمرد نوه دار با چند تا بچه میشه؟!اینا اکثرا برای اینکه پشتوانه داشته باشند آن ...

بابای من تازه۵۰سالشه پیرمرد نیس

ابجیم هم زودعقد کرد

این زنه هم۴۴سالش بود مطلقه بود شرایط انچنان خوبی نداشت

چن تا مورد مجرد هم بودن دلشون میخواست بابابام ازدواج کنن ولی بابای من میگفت قدشون کوتاهه یا خوشم نمیاد اخر خدا خوب گذاشت توکاسه ش هی از دخترای مردم ایراد میگرفت

عزیزم چرا فگرمیکنی دادگاه بیشتر میگیره؟ برید دادگاه باباتم لایحه بده بگه من ندارم نمیتونم انقد بدم و اینا .... چنتا سکه اول میگیرن، بقیه رو میکنن مثلا ۱۵ ماه یکی...

من دیدم کسیکه ۱۱۴ تا سکه مهرش بوده، دادگاه برای اقا دوتا سکه اول و هر ۱۵ ماه یکبار یکی رای داده...

یه وقت وکیل طرف مقابل سرتون کلاه نذاره؟ مراقب باشید با وکیل خودتون صحبت کنید حتما

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

چرا وقتی فهمیدید بیماره به شما نگفته ازش شکایت نکردید،!؟؟؟

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

خب میشه تدلیس یعنی فریب در ازدواجچرا ازش استفاده نمیکنین؟

نمیدونم بابام وکیلم نمیگیره میخواسته چشمای زنشو لیزیک کنه عینکیه دکتر گفته یه چشمشون خیلی ضعیفه میشه گفت کلا نمیبینه نمیتونم لیزیک کنم ریسک داره

چرا زن بابا ها همیشه اینطورین؟ کسی تاحالا زن بابای نرمال دیده؟

دو حالت داره البته نمیشه به همه تعمیم داد

یک این که اون خانم هم قبلا ازدواج داشته به قول خودمونی عشق و حالشو کرده الان دیگه فکرش پول طرفه،قاعدتا پول براش مهم تره عشق میخواد چیکار

مورد بعدی اگرم مجرد باشه چنین شرایطی پذیرفته که با مردی که بچه داره ازدواج کنه بازم نگاهش به پول بوده عاشق چشم ابروی اقا نشده

خانومه چند سالشه چقدر کار بلد 😂میگن بخت بخت اول راست میگن بعضی فقط به قصد مادی وارد زندگی میشن

۴۴سال

اوفف نگم برات چقدر کار بلد بوده

هرروز تو ایتا برام قلب وگل میفرستاد میگف ایشالا بتونم دوست خوبی واست باشم جای مادرت که نمیتونم بگم

یا صحبتی راجع به مامانم نمیکرد خودش خوشش نمیاد بحث مادرم وسط بیاد ولی الکی میگفت دوست ندارم تجربه های تلخت بهت یاد اوری بشه

قبل عقد بابام میرفت خونشون بهش غذا هم میداد واسه من بیاره ترشی هم کنارش میذاشت میگفت خودم درست کردم