2789

؟ واقعی بگید

کِی به خانواده خودتون گفتید؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من روزی که فهمیدم به دوتاشون گفتم

یعنی یه ماهگی؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

از چند ماه قبل از اقدام خانواده هامون در جریان بودن که قصد بچه دار شدن داریم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

همون وقت که تستم مثبت شد به مامانم زنگ زدم

عصر رفتم ازمایش بتا دادم که مطمن بشم

جواب ک مثبت شد

یه باکس گرفتم با جواب ازمایش و یه جفت جوراب کیوت بچه و....شوهرم که امد سوپرایزش کردم بعدم همون باکس بردیم خونه مادرشوهرم اونو سوپرایز کردیم🫠🤣

ما زود گفتیم به هر دو خونوادهتا فهمیدم 😂

یعنی سونو قلب ندادی بعد بگی؟

دوماه

ولی اگر بازم باردار شدم بعد ۳الی۴ماه میگم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خانواده خودم ۱۰ هفتگی گفتم

مادرشوهرم همون اولش فهمید چون حالم اصلا خوب نبود بهم گفت خبریه گفتم نمیدونم گفت بی بی چک بزار بعدم ازمایش دادم بنده خدا صدبار زنگ زد جوابش چیشد

به یه ماه نرسیده بود روزی که جواب آزمایش اومدو مثبت بود

چه زوود