2789
عنوان

اگه آنلاین شاپ لباس داشتین

1 بازدید | 32 پست

اگه آنلاین شاپ لباس داشتین،شومیز و تیشرت باکسی و کت مانتویی ساده،شلوار

چه مدل هایی رو برای بار اول که سرمایه تون هم کمه موجود میکردین؟که پرفروش باشه.

من تازه میخام آنلاین شاپ راه بندازم،سرمایه اولیه ام 40 ملیونه،البته با داداشم دوتایی،به نظر شما چیکار کنم زود پیج ام رشد کنه و فروش داشته باشم؟چه مدل شومیز هایی بیارم؟اگه میشه عکس بفرستین برام🥹🫠❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو پینترست نگاه کن یا پیج انلاین شاپای دیگه رو نگاه کناستارتر یسوال برای انلاین شاپت لباسارو از کجا ...

پیج عمده فروشا رو چنتا پیدا کردم که همشون بازار بزرگ تهران ان،میخام حضوری برم ببینم

تو پینترست نگاه کن یا پیج انلاین شاپای دیگه رو نگاه کن

استارتر یسوال برای انلاین شاپت لباسارو از کجا سفارش میدی؟

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

کارای پینترستی خیلی عالی فروش میرن.. اکثر شاپایی که من دارم و محصولاتشون طبق ترندای پینترسته دو سوته اتمام موجودی میزنن

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

برای شومیز خیلی سرمایه بیشتری میخواد بنظر من با آیتم های لباس زیر ولی خیلی پینترستی شروع کن پکیجینگ خیلی قوی کار کن تو پلتفرم هایی مثل اینستا و تلگرام و اینا همه رو با هم فعالیت کن نه فقط یک پلتفرم بدون پیج و مخاطب شروع نکن به فروش وقتی فالوور های ویجت همش صد تا دویست تا هشت تو نهایتا ده تا مشتری داشته باشی اول روی تبلیغات کار کن تبلیغات گسترده پکیجینگ خیلی قوی

کارای پینترستی خیلی عالی فروش میرن.. اکثر شاپایی که من دارم و محصولاتشون طبق ترندای پینترسته دو سوته ...

عع؟میترسم کارای خاص و پینترستی بیارم فروش نره...از چت جی پی تی پرسیده بودم میگفت کار های خیلی خاص با اینکه ویو میگیره ولی شاید فروش نره🥲

برای شومیز خیلی سرمایه بیشتری میخواد بنظر من با آیتم های لباس زیر ولی خیلی پینترستی شروع کن پکیجینگ ...

تبلیغات خیلی گرونه 🥺تو بلاگری میشناسی که تبلیغات اش پر بازده باشه و خیلی گرون نباشه؟

برای شومیز خیلی سرمایه بیشتری میخواد بنظر من با آیتم های لباس زیر ولی خیلی پینترستی شروع کن پکیجینگ ...

سرمایه اولیه ام 40 ملیونه،بازم بعدا میتونم پول بزارم جنس جدید بیارم،فعلا همینقدر پول داشتم برای شروع و موجود کردن چند مدل کافی نیست ینی؟

عع؟میترسم کارای خاص و پینترستی بیارم فروش نره...از چت جی پی تی پرسیده بودم میگفت کار های خیلی خاص با ...

نه به نظر من کارای خاص پرفروش ترن، چون اکثرا تو مغازه ها و مزونا نیست ازشون

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

آنلاین شاپ الان دیکه سود نداره بدتر همین پولت هم از دستت میره

واقعااا؟؟؟پس چیکار کنم...🥲🥲سرمایه زیادی برا مغازه زدن هم ندارم....من خودم پرستارم ولی دیگه خسته شدم از کارم،هم از لحاظ روانی هم جسمی فرسوده شدم،میخام یه کار دیگه داشتم باشم که پرستاری رو بزارم کنار

نه به نظر من کارای خاص پرفروش ترن، چون اکثرا تو مغازه ها و مزونا نیست ازشون

اکثر تولیدی ها شومیز هایی دارن که خیلی معمولی و روزمره ان ث همه جا پیدا میشه،تو میدونی از کجا باید تولیدی یا پخش کارای خاص رو پیدا کنم؟؟؟�🥹