2789

همکارمون ب برادر رئیسمون گف چکتون پاس شد یا ن

اونم گف ب شما نباید جواب بدم

یکی اون گف یکی این

دعواشون شد استعفا داد رفت

آخه دختر ب من چ ب تو چ

چ تاثیری تو زندگی من و تو داره

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

من کاری ب واکنش اون ندارما

میگم آدم نباید ب کار کسی کار داشته باشه ک اینطوری با بی احترامی جواب بگیره

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا .والله .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چقدر بیشعور مرتیکه خر

دختره بیشعور تر بوده که حالت دستوری پرسیده چکتون پاس شد یا نه .به و چه .بشین سرجات .حقوقتم بگیر .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چقدر پیک می از کجا میدونی حالت دستوری پرسیده زن ضد زن تا شما زن ها با این طرز فکر هستید طبیعی یه مرد ...

کار هر دوشون اشتباه بوده

دختره بیشعور تر بوده که حالت دستوری پرسیده چکتون پاس شد یا نه .به و چه .بشین سرجات .حقوقتم بگیر .

چقدر پیک می از کجا میدونی حالت دستوری پرسیده زن ضد زن تا شما زن ها با این طرز فکر هستید طبیعی یه مرد به خودش اجازه اینطور حرف زدن بده

چقدر پیک می از کجا میدونی حالت دستوری پرسیده زن ضد زن تا شما زن ها با این طرز فکر هستید طبیعی یه مرد ...

آره حتما .🤣🤣🤣😏هر جور دوست داری فکر کن عششقم .مختاری .تو هم از اون دسته ها هستی که اگر زنی به مردش خیانت کرد بگی حتما مقصر مرد بوده .اتفاقا یکی از افرادی که به حقوق زنها تو سایت کمک میکنه و میگم محتاج مرد جماعت نباشید حالا میخواد دوست پسرت باشه یا بابات یا شوهرت .منم عزیزم .حالا هی تو برو رو منبر .من هر جا حق باشه طرف حق رو میگیرم .به کارمند حق نداره از بالا دست خودش در مورد مساعل شخصی بالا دست بپرسع