2789
عنوان

شده زندگیتون خیلی تغییر کنه بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 83 پست
من از دیدگاه خودم گفتم که قبلاً اشتباه فکر می کردم وقتی دیدم باز شد انتخاب بهتری انجام دادم و الان ه ...

درسته هرکسی یکجوریه من دقیقا برعکس شما بودم قبلا که بیحجاب از بیرون میومدم خونه انگار هزاران کیلو انرژی منفی دارم اما الان ارامشی دارم که حد نداره

به نطرم نوع پوشش ربطی به دید بازتر و اینجور چیزا نداره

من از دیدگاه خودم گفتم که قبلاً اشتباه فکر می کردم وقتی دیدم باز شد انتخاب بهتری انجام دادم و الان هم راضیم... رابطم هم با خدا عالیه... آرامش و شادی رو با هم تجربه می کنم در صورتی که سالهای که حجاب کامل داشتم یا چادری بودم واقعا غمگین بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشیدا ببخشیدا ولی تا اب هست تیمم نیاز نیست تا علی هست خلیفه!!!

دوست خوبم من فقط برای اطلاعات عمومیت می گم. من خودم شیعه زاده هستم ولی کلا زیاد مذهبی نیستم.

سنی ها و یا شاخه های مختلفی که مثل ما 12 امامی نیستند خلیفه ها رو به عنوان امام قبول ندارند. خلیفه ها رو به عنوان بخشی از تاریخ اسلام می شناسند ولی قداست خاصی ندارند. مثلا فلان خلیفه در مصر خدمات خوبی داشته در اونجا معروف هست (نه به عنوان امام و فرستاده ی خدا) و فلان خلیف به یه جایی حمله کرده اونجا زیاد وجهه ی خوبی نداره.

پس این مثل یا جمله ای که گفتی اصلا صحیح نیست. یه فرضی می کنه و اونو جواب می ده.

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

درسته هرکسی یکجوریه من دقیقا برعکس شما بودم قبلا که بیحجاب از بیرون میومدم خونه انگار هزاران کیلو ان ...

من اوایل که چادری شدم مثل شما فکر میکردم کلا خودم رو راضی میکردم اما بیشتر فرصت های پیشرفت کاری رو بخاطر طرز فکرم از دست دادم... الان هم بی حجاب نیستم معمولیم و راضیم و همیشه از خدا ممنونم که انتخاب درستی کردم

بمیرم براش واقعا آرمان علی وردی خیلی مظلوم بود خیلی بد به شهادت رسید خدا باامام حسین ع محشورش کنه .

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

ن عزیزم من تا محمد قبول دارم ب علی ب بعد اعتقاد ندارم علی رو شیعه ها اضافه کردن تو دین اسلام و اذان ...

کاش شیعیان عزیز یاد بگیرن اعتقادات شما کاملا به اندازه اعتقادات خودشون ارزش داره

ماشالله به شمااااااااا

ماشالله به جونتون🌷😘 ،یادمه فرق وسط اومد ،بعدش مدل طاق اومد ،بعدش کلیپس اومد ،بعدش روسریا تبدیل به شال کوتاه شد بعدشم بی حجابی مد شد ولی برا من فرقی نداشت الانم راضیم از این کارم خداروشکر

ن عزیزم من تا محمد قبول دارم ب علی ب بعد اعتقاد ندارم علی رو شیعه ها اضافه کردن تو دین اسلام و اذان ...

خب این عقیده شماس وگرنه برای حضرت علی ع چند ایه در قران نازل شده

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

من یه تغییر خیییییییلی بزرگ کردم ولی دقیق بگم می ترکم

فقط اینکه فهمیدم دین هیچ ربطی به خیلی چیزا نداره و دست اویزی شده برای دنیا طلبی خیلی ها

و اینکه شیعه با زیدی فرق می کنه و خیلی ها بجای شیعه زیدین و خودشون بیخبرن😊

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

ماشالله به جونتون🌷😘 ،یادمه فرق وسط اومد ،بعدش مدل طاق اومد ،بعدش کلیپس اومد ،بعدش روسریا تبدیل به ...

من اوایل چادری شدنم یجا که میرفتم اگر کسی لباساش مثل قبلا خودم بود همش میگفتم وای الان منو مسخره میکنه الان میگه اینجوریه اونجوریه ولی الان جوریم بی چادر برم انگار لباس تنم نیست