2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر فرز بودن خیلی خوبهببخشید یه سوال دیگه، چون من باب راهنمایی میخوام میپرسم.چند مدل غذا درست م ...

مرسی

بله عزیزم هر دو تا کاری که گفتی رو میکنم

وقتی آشپزی میکنم حداقل مدل غذاهایی که درست میکنم دو سه تا هست

هیچوقت یه مدل درست نمیکنم فقط

معمولا هم هر کدوم دو وعده ای هست

بعضی وقتها هم مواد رو آماده میکنم که مثلا بعدا فقط کافی باشه یه برنج دم کنیم بریزیم پاش یا مثلا تو سرخ کن بذاریم آماده بشه

اینم بگم که هر غذا فقط یه بار گرم میشه، برای همین اصلا بو یا طعم بد نمی گیره

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

مرسی بله عزیزم هر دو تا کاری که گفتی رو میکنموقتی آشپزی میکنم حداقل مدل غذاهایی که درست میکنم دو سه ...

اینطوری خیلی خوبه

ممنون از راهنماییت عزیزم

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.