2789
عنوان

تاپیک زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 154 پست

اون تاپیکاش و خودش کاملا معلومه فیکه

ولی قبول دارم من اگه ببینم پارتنرم چه دوست پسر باشه چه شوهر خیانت کرده میندازمش بیرون از زندگیم

نمیرم خر دختره رو بگیرم چون اون دختره هم اگه نبود، خیانتکار میرفت با ی دختر دیگه

الان میاین میگین همجنس خودمون بدترین ضربه رو به ما میزنه که درجواب باید بگم یسری مردا با پسر به زنشون خیانت میکنن! راجع به اون چی دارین بگین؟

چرا فکر میکنین چون همجنس همیم باید پشت همو بگیریم و به هم دیگه نزدیک تریم تا پارتنر جنس مخالفمون؟! اگه اینقدر با شوهراتون فاصله دارین که هر دختر غریبه ای رو از اون به خودتون نزدیک تر میبینین و توقع دارین که اون نیاد با شوهرتون خب این نشون میده اساس رابطتون کلا مشکل داره

خیانتکار خودش انتخاب کرده خیانتکار باشه کسی مجبورش نکرده

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عجب چایی ای ریختی

متاسفانه توی فرهنگ ما همیشه در تلاشند زن رو گناهکار نشون بدن و تنها جایی که معتقدا زن باید پشت زن باشه تو همین مبحث خیانته اونم بخاطر اینکه میخوان نر ها رو مبرا کنن

البته که اینجا هم استاندارد دو گانه دارن و به زن خیانت دیده میگن اگه بچه داری بمون شوهرت گول خورده و به مرد خیانت دیده حق میدن سر زنش رو ببره

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

عجب چایی ای ریختیمتاسفانه توی فرهنگ ما همیشه در تلاشند زن رو گناهکار نشون بدن و تنها جایی که معتقدا ...

افرین دقیقا، تنها جایی ک احساس نزدیکی ب همجنسشون میکنن همین موضوعه😂 بعد جالبه که شوهره ک باید بهشون متعهد میبود رو میگن دهنوز دوسش دارم و بیشتر از قبل بهش میرسن بعد میخوان زن غریبه رو جر بدن ک چرا ب من متعهد نبودی🤣

اون زن اصلا فرض کن از این کارلذتمیبره یا شغلش همین.شوهر تو مگه نمیدونهزن داره؟؟مگه نمیدونه متعهد؟مگه ...

ببین چون زن صبغه ای تاپیک زده میگه من میدونستم آقا زن داره وارد زندگی ش شدم. همه بهش توپیدن ک تو چرا آمدی خودت انداختی وسط زندگی دو نفر

چرا خونه یکی و خراب کردی. نمیان بهش بگن اره کار خپبی کردی تقصیر آقا بوده شما هیچ تقصیری نداری

اگ خطا و گناهی باشه ۵۰. ۵۰ برا زن و مرد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مقصر اصلی و واقعی اون مرتیکه پفیوزه که خیانت کرده به زنش

ولی اون زنیکه بیخودی هم که با مرد متاهل میره تو رابطه یک کثافت به تمام معناست تامام

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

لینک تاپیک رو میدی؟

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/ وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

خیلی موارد دیدم که مرد به خانم میگه مجردم

درست ولی این خانم کاملا آگاه و از عمد داره شوهرش مجبور میکنه زن اول طلاق بده ولی خودش هم نمیخواد عقد کنه چون ب نظرش بی بندباری بهتر

اون زن اصلا فرض کن از این کارلذتمیبره یا شغلش همین.شوهر تو مگه نمیدونهزن داره؟؟مگه نمیدونه متعهد؟مگه ...

مگه من گفتم شوهر تقصیر نداره

خوب راوی داستان این خانم بیایم براش دست بزنیم بگیم فقط آقا مقصر؟؟؟

هر دو شون مقصرن