2789
عنوان

رفتار مادر و خواهر شوهر

1 بازدید | 26 پست

سلام دوستان خوبین؟

من ۷ ماهه عقد کردم همسرمم تک پسره

هیچوقت خانواده همسرم به من زنگ نمیزنن. من دوبار به مادرشوهرم زنگ زدم حالش و پرسیدم اما دیدم اون زنگ نمیزنه منم دیگه نزدم.

ماه پیش باهم رفتیم سفر دسته جمعی. الان ۳ هفته میگذره که از سفر برگشتیم ولی نه بهم زنگ زدن نه یکبار دعوتم کردم خونشون🙂 ضمن اینکه من همیشه با احترام و روی خوش باهاشون برخورد میکنم.

نظرتون چیه؟

بهتر ،دوری و دوستی ، بعدا به این حرف میرسی

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظرم برو خوشحال باش.

الکی زنگ بزنی حال و احوال کنی که چی بشه؟ اونم نمی کنه چه بهتر؟ این چیزها مایه ی صمیمیت نیست.

در مورد اینکه بخواهی بری خونشون می تونی به همسرت بگی. به مادرش بگه شما رو دعوت کنه دوباره بری. این فکر خوبیه. سه هفته خیلی زمان زیادی نیست وقتی با هم سفر بودید.

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

بعضیا اهل این دوستی های ظاهری نیستن من و خانوادم همینطوریم هیچی هم نشده کسی هم قهر نیست باهات مدل شون اینطوریه

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

عروس انتخابیشون نیستی؟زن تک پسرشونی باید بذارنت رو سررر

نه اولش باهم دوست بودیم . همسرم خانوادش و محبور کرد چون اونا دختر خیلی محجبه میخواستن ولی من معمولیم

هیچی اهمیتی نداره حالا چرا زنگ بزنن من 4ماه عقد بودم سرجمع اگه 2 بار تنها دعوت شدم بقیه اش بقیه فامی ...

خب این اصلا خوب نیست. پسرشون براشون مهم نیست حتما که اینکارو میکنن. چون با اینکار ناخوداگاه ما دور میشیم ازشون

نه اولش باهم دوست بودیم . همسرم خانوادش و محبور کرد چون اونا دختر خیلی محجبه میخواستن ولی من معمولیم

خب پس طبیعیه

خوبه حداقل کاری بهتون ندارن و سنگ نمیندازن تو زندگیتون که جداتون کنن

عزیزم بیخیال با سختی به هم رسیدین با ارامش و دور از حاشیه باهم زندگی کنید