2789
عنوان

خداروشکر کنید برای سلامتیتون 🥲

1 بازدید | 11 پست

رفتم دکتر برای آزمایش هام قرص چربی داد رژیم گفت بگیرم برای قند و برای غلظت خون چیزی نگفت نمیدونم چرا یک آمپول ویتامین د هم زد چون ویتامین د ۶ بود گفت خیلی پایین

دیشب سوپ خوردم از صبح پا میشم سرم گیج میره دست و پام خواب میره یکم نون و بادام خوردم

اصلا نمیدونم چی باید بخورم خیلی بده اینجوری خدا سلامتی بده به هم بعد هم خدا نظری کنه و منم خوب بشم

همه همینن

تو رفتی دکتر فهمیدی خیلیا نمیرن میزنن ب بیخیالی

رشد کردن دردناکه،تغییر کردن دردناکه، ولی هیچ چیز دردناکتر از گیر کردن در جایی که به آن تعلق نداری، نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره واقعا سلامتی بزرگ ترین نعمته

ولی قدرشو نمیدونیم

انشالله صحیح و سالم باشی🌸

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

ویتامین د 6 یعنی زنده بودن به لطف خدا!!خیلی کمه خیییلیالان بدنت ویتامین د گیرش اومده داره استفاده می ...

یعنی بخاطر اونه؟بخدا من هنوز سنی ندارم آخه خیلی ناراحتم همه اینا از استرس به جونم اومده 😭

۱۵۵ آخرین بار ۶۰ کیلو بودم اما الان حس میکنم لاغر تر. شدم

کمبود ویتامین دی با قند و چربی بالا ارتباط داره بله، اما مهم تر از اون با بی تحرکی و سبک تغذیه و سبک زندگی مرتبط هست. با بالا رفتن ویتامین دی قند و چربی نرمال نمیشه حتما باید ورزش کنید و سبک تغذیه رو اصلاح کنید