2789

من تا ۲۵ سالگی اصلا میل به ازدواج نداشتم دقیقا همون تایم خواستگارایی داشتم که ول کن نبودن ولی از ۲۵ دیگه خیلی حس تنهایی و بلاتکلیفی میکنم بعد الان که میخوام اصلا کسی نیست، همه همسنام ازدواج کردن دیگه واقعا اعتماد به نفسمو از دست دادم فکر میکنم عیب و ایرادی چیزی دارم خیلی حال روحیم بده کسایی که میخوان بگن توجامعه باش خواهشا نگید چون هستم ولی کسی نیست...راهکارهای دیگه بدید یا علتاشو بگید بدونم شاید ایراد از منه دیگه خسته شدم واقعا دلم یه پارتنر میخواد حداقل انقدر تنها نباشم حالا ازدواجم نبود،نبود ولی همونم نیست پس بقیه چطوری همه تو رابطه ان یا ازدواج کردن!

اونا موردهاشونو از دست ندادن

نمیشه بگیم هرکی ازدواج نکرده پس ایرادی داره شما خواستگارهای سمجم داشتی

عزیزم تو زندگی متاهلی خبری نیست که حسرتشو میخوری اخه قشنگم مشکلت اعتماد ب نفسته که فک میکنی با شوهر خیلی دوس داشتنی دیده میشی

این طرز فکر خودته یا خانوادت چیزی گفتن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اونا موردهاشونو از دست ندادن نمیشه بگیم هرکی ازدواج نکرده پس ایرادی داره شما خواستگارهای سمجم داشتی ...

تنهایی اذیتم میکنه،میبینم کوچکتر از من سر خونه زندگیشه من هنوز دنبال پارتنرم بعد نه پیشنهادی دارم نه چیزی خب این خیلی بده

اونا موردهاشونو از دست ندادن نمیشه بگیم هرکی ازدواج نکرده پس ایرادی داره شما خواستگارهای سمجم داشتی ...

وقتی اطرافیانمون همه خواستگار دارن یا ازدواج کردن وقتی طرف چند سال از ما کوچیک تره ولی خواستگار داره

چطوری بگیم واسمون مهم نیستت؟؟!

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره

ببین عزیزم هر حالتی توی زندگی ما سختی خودشو داره ...متاهلی یه جور سخته ،مجردی یه جور سخته باید ببینی تاب آوری با کدوم سختی برات راحت تره عزیز دلم....بابت سنتم ...مرد برای ازدواج همیشه هست کافیه تو اراده کنی اما حواست باشه این بین به خاطر میل به ازدواج با آدمی ازدواج نکنی که نظرت رو برگردونه

آقایون درخواست دوستی ندید!حتی حضورتون توی سایت خانما ایراد داره خواهشا بیشتر از این خودتونو خراب نکنید!

تنهایی اذیتم میکنه،میبینم کوچکتر از من سر خونه زندگیشه من هنوز دنبال پارتنرم بعد نه پیشنهادی دارم نه ...

چرا خودتو با دیگران مقایسه میکنی این اشتباهه دیگران زندگیشون و شرایطشون باتو فرق داره هرآدمی زندگی خودشو داره اصلا نباید خودتو با کسی مقایسه کنی و حسرت زندگی هیچکسی رو بخوری

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

تنهایی اذیتم میکنه،میبینم کوچکتر از من سر خونه زندگیشه من هنوز دنبال پارتنرم بعد نه پیشنهادی دارم نه ...

عزیزم قسمتت نشده

بخدا که دختر فامیلمون بزرگ بود فک کنم حداقل ۴۰ بود بهترین شوهرو کرده برو از زندگی و جونیت لذت ببر اینقدر وقت واسه شوهر کردن هست

من خودم دوس داشتم بیشتر جوونی میکردم همش خونه بودم و تو سن کم دارم نامزد میکنم

وقتی اطرافیانمون همه خواستگار دارن یا ازدواج کردن وقتی طرف چند سال از ما کوچیک تره ولی خواستگار داره ...

فرهنگ ما جوریه که با خواستگار داشتن دوست داشتنی دیده میشیم

واقعا تو این گرونی خواستگار دارن؟