2789
عنوان

شوهرم همیشه طرف مادرشه🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 42 پست
شما هم همیشه پیشش طرف خانوادتو بگیر حتی وقتی حق با شوهرت بود ببینه چقدر بد

اخه خانواده من اصلا تیکه نمیندازن یه موقع میخان بگن شوهرت اینطوری اونطوری همیشه میگم حق ندارین چیزی بگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بعضی از مردا تعصب غیر منطقی روی خانواده دارن شما هم هر چی باهاش صحبت کنی بد تر میشه

کاریش نمیشه کرد جز اینکه ارتباط محدود شه و سرسنگین با مادر شوهر صحبت کنی که چیزی نگه

راجب این نسائل هم با شوهرت حرف نزن دیگ

من جواب میدم ولی کلا این مدلیه که زنگ میزنه شوهرم گریه میکنه میگه به من فلان چیزو گف منو ناراحت کرد ...

خب بنظر من تو از دعواهاتون پیش شوهرت چیزی نگو مادر شوهرتم بذار به شوهرت انقد بگه و بگه تا شوهرت ازش خسته بشه تو صبوری کن هر بحثی کردیو همونحا تموم کن و دیگه بهش فکر نکن پخته و عاقلانه رفتار کن خودتو با این بحثای خاله زنکی پیر نکن نشخوار ذهنی نکن ان شالله کدورتا رفع میشه

۵ماه کلا

بابت ۵ ماههههه

ولی حرفش اونقدرم بد نبوده میگی تیکه بدی انداخته به اینم فک کن که مادرشوهره و این حرفا عادیه

با شوهرتم دعوا نکن مردا سادن و دهن بین تو تنهایی خودتون با سیاسیت یادش بده که طرف تو باشه

نگو دوستت ندارم بگو اگه هوامو داشته باشی من بیشتر از قبل دوستت دارم

خب بنظر من تو از دعواهاتون پیش شوهرت چیزی نگو مادر شوهرتم بذار به شوهرت انقد بگه و بگه تا شوهرت ازش ...

شوهرم خسته نمیشه

یکی از فامیلاشون برگشته میگه زنت خونه های ما دلی کار نمیکنه اینم برگشته گفته اره دلی کار نمیکنه من معذرت میخام درستش میکنم

این ادم به نظرتون میتونه طرف زنشو بگیره؟اصلا وظیفه منه خونه این و اون کار کنم؟

تیکه انداخت ولی تیکه اش بد نبود مامان منکه دخترشم اینارو میگه چه برسه به مادرشوهرخیلی دل نازکی

بله مادر خود ادم فرق داره

باشه اینم تیکه بندازه ولی شوهرم برنگرده طرف اونو بگیره

بله مادر خود ادم فرق داره باشه اینم تیکه بندازه ولی شوهرم برنگرده طرف اونو بگیره

مردا دهن بینن تو تنهایی نرمش کن اونم با زبون خوش

قربون صدقه اش برو بگو وقتی که طرفداریم میکنی انگار من همچی دارم و خیلی بیشتر دوستت دارم از کلمات مثبت استفاده کن قول میدم جواب میگیری