2789
عنوان

شوهرم همیشه طرف مادرشه🤦🏻‍♀️

1 بازدید | 42 پست

مادرش یه تیکه بدی بهم انداخت وفتی بهش گفتم طرف مادرشو گرفت و از اون حمایت کرد

بهش میگم حداقل وقای مادرت نیست ناراحتیمو میگم طرف منو بگیر بازم میگه نه مامانم منظوری نداشت همینطوری گفت

ولی من خیلی ناراحت شدم از جفتشون💔

بهش گفتم این کارارو کنی هم از خودت بدم میاد هم خانوادت چون تیکه خیلی میندازن و همسرمم همبشه طرف اوناس

مردی ک الویت بندی ندارع خانوادشو داغون میکنه

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید میشه بگب چه تیکه ای که ما ام بگیم حق با کیه شاید واقعا منظوری نداشته من اکثرا منظوری ندارم ول ...

نه برگشت گف زن نباید بزرگتر از شوهرش باشه بکن نکن میکنه

حالا شوهرم کلا در خدمت اوناس فقط

ببین تا وقتی که نسبت به خانواده گارد داشته باشی و مدام جلوی شوهرت محبت گدایی کنی هیچ نتیجه ای نمیگیری عزیز دل من ، دو سه بار تیکه که انداختن با بشاشی و خنده و شوخی جوابشو بده نه حالت تهاجمی که فکر کنن میدون جنگه! بعد یه مدت باهم دیگه دوست میشید ،به نظر من تو دوره ای که همه ارتباط با خانواده شوهر رو تبدیل کردن به یه کلیشه وحشتناک دوستی باهاشون هم روح و روان تو رو سالم تر میکنه هم روح و روان اون رو....:)

آقایون درخواست دوستی ندید!حتی حضورتون توی سایت خانما ایراد داره خواهشا بیشتر از این خودتونو خراب نکنید!

خودت جواب بده دیگه.چکار شوهرت داری؟الان شوهرت بگه حق باتوعه چه فرقی داره تو رابطت با مادرشوهر؟

من جواب میدم ولی کلا این مدلیه که زنگ میزنه شوهرم گریه میکنه میگه به من فلان چیزو گف منو ناراحت کرد ابرو منو برد