2789

چرا میخای جدا شی؟

عاشق موزیک، حیوانات، طبیعت، گردش و بچه ها هستم🥹💁🏻♀️💕، متعهد هستم به نامت تا ابد M♥️ خدایا ممنونم که کنارمی، ازت میخام منو به خواسته هام برسونی🙇🏻♀️♥️ برام دعا کنید منم یروز بیام تیکر بارداری و خبر حاملگیم اینجا بزارم 🥹ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یا باید توافقی باشه یا دلیل موجه طبق بندهای سندازدواج تو عسر و حرج باشی ک دادگاه طلاقت بده درغیر این صورت دوندگی زیاده

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خیلی مسایل از تحقیر توهین جلو جمع یا تو بازار یا کتک کاری یا اینکه دلم از اول با زندگیم نبود دلم با نامزد سابقم بود ک شوهرمم از اول میدونس کلا همه اینا رو هم فشار اورد از یورم خانواده شوهرم فشار ودخالت میارن توزندگیم و هزاران علت

بستگی دارد ب شرایط خودت و درخواست طلاق از طرف کی باشه یا توافقی بخوای کات کنی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بستگی دارد ب شرایط خودت و درخواست طلاق از طرف کی باشه یا توافقی بخوای کات کنی

توافقی از طرف خودم نمیخوام باشه میخوام راضیش کنم بدون دعوا و کتک کاری در ارامش میخوان

اگه میشه بگین ک چطور راضیش کنم ب توافقی

اگه دوست داره یا قصدش اذیته مطمئن باش راضی نمیشه اگه دلت میخواد علت تصمیمتو بگو

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

توافقی از طرف خودم نمیخوام باشه میخوام راضیش کنم بدون دعوا و کتک کاری در ارامش میخوان

قانع راضی بشه ۲تا۳ماهه تمومه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&