2789
عنوان

چرا این قدر رو قد پسرا مانور میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 59 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم 170شوهرم 207خیلیی هم خوشتیپه باشگاهی و چهارشونه

اصلا قصد ندارم بگم قد خیلی بلند بده...خود من تایپم قد 180 تا 190 هست ولی چیزای دیگش خوب باشه به بلند تر و کوتاه تر هم فک میکنم..خوشبخت بشین..فقط یه سوال.... شوهرتون قضیه قد تو جامعه مهم شده اعتماد به نفس کادب نگرفته؟ من با اعتماد به نفس کادبی که برای بعضیا ایجاد شده مشکل دارم و به خاطر قدشون شخصیت زشتی پیدا کردن..حتی تو دخترا هم دیدم طرف قدش 175 هست و همش میگه من خیلی بلندم و فلانم...

خودت قدت چنده ؟ البته کلا پسرا باید باشگاه و برن...هیکل ورزشکاری تو قدای کوتاه تر از 185 هم قشنگه...

منخودم ۱۷۴ ام....تا ۱۸۰ هم خوبههه واقعا

من اختلاف قدس خیلی زیاد خوشم نمیاد حس بدی میده بهم

من ۱۷۲ همسرم ۱۸۵ آخه واقعا قد بلند با بدن فیت واقعا یکی از معیارای مهم زیباییه در حدی که اگه حتی طرف ...

دقیقا طبیعیه که دوست داشته باشی...ولی این آقا هم من و با اعتماد به نفس زیادش دیوونه کرده بود.... فک میکرد به خاطر قدش همه دخترا دنبالش هستن..

حرفت درسته

من اولین دوست پسرم قدش 180 بود من خودم 170 هستم

اوکی بودیم کنار هم متناسب بود

دستامم با قد کوتاه تر از خودشون حتی شده برن توی رابطه

االن همسرم قدش 192 هست اوکیم واقعا راضیمم

من خودم قد برام معیار بود

همسر یه تتوارتیستم

اصلا قصد ندارم بگم قد خیلی بلند بده...خود من تایپم قد 180 تا 190 هست ولی چیزای دیگش خوب باشه به بلند ...

میدونم اره عزیزم اخلاقش خیلییی خوبه و کلا مرد مهربونیه

نه اتفاقا اون همیشه میگه زیادی بلنده من بهش اعتماد بنفس میدم 😂🤭

.

من به شخصه تایپم قد بلنده

ولی اینکه طرفم تنها پوینت مثبتش قد بلندش باشه اصلا باعث نمیشه ازش خوشم بیاد😐

ایشونم توهم زده که پزشکا عاشقش شدن🤣

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

بله خب یسری معیارها باید تغییر کنه چون اصولاپسرهای توی رمان ها مال رمان ها هستن تو دنیای واقعی هم خو ...

ههمیشه همینجوری ه ، دختری هم که همه ویژگی های عالی رو با هم داشته باشه ، نیست . آدم از طرفی با پخته تر شدن و از طرفی در دنیای واقعی ، معیارها ش تعدیل میشه . ولی خب در دنیای مجازی ، دخترا پسرای زیر ۱۹۰ و پسرای پراید دار و...رو کنسل میکنند 😂😂

من تو دانشگاه یکی از استادامون و خیلی دوست داشتم قدش 171 بود تقریبا هم قد بودیم..جالبه ترمای بعد انگ ...

ههمه دوست دارن طرف مقابل شون پرفکت باشه ، اما از طرفی واقعیت های دنیای بیرون ، یه چیز دیگه ست ، از طرفی هم به قول شما ، بعضی چیزا مهم تر هستن ، معمولا آدما در سن پایین تر ، بیشتر رو ظواهر تمرکز دارن ، اما بعدها در کنار ظواهر ، بیشتر به اهمیت معیار های دیگه هم پی میبرند

ههمیشه همینجوری ه ، دختری هم که همه ویژگی های عالی رو با هم داشته باشه ، نیست . آدم از طرفی با پخته ...

چون کنسلن😂😂

فقط کنسللللللللللللللللللللللل

پسرا هم دنبال دخترای مانکنن و گرنه کنسل

چون کنسلن😂😂فقط کنسلللللللللللللللللللللللپسرا هم دنبال دخترای مانکنن و گرنه کنسل

😂😂😂😂😂

خب آخه مگه چند درصد پسرا مثلا ۱۹۰ ان ؟؟😂😂

یا اگه پسره آدم خوبیه ، شغل و درامد هم داره ، خب چ اشکال داره پراید داشته باشه ؟؟😂😂

اگه منطق کنسل کردن های دخترا اینه که تلافی کار پسرا رو بکنند که به قول شما فقط مانکن میخوان ،بازم جای سواله .

زیبایی تا حد قابل توجهی ، نسبی ه ، نمیدونم دقیقا منظورت ون از دختر مانکن چیه ، اگه منظورتون قد بلنده ، والا پسرای زیادی هم هستند که دخترای قد کوتاه تر رو جذاب میبینند ، اگه منظورتون دختر اسکینی هست ، باز پسرای زیادی هم هستند که دختر توپر دوست دارن ، هر کسی از کسی خوشش میاد .

😂😂😂😂😂خب آخه مگه چند درصد پسرا مثلا ۱۹۰ ان ؟؟😂😂یا اگه پسره آدم خوبیه ، شغل و درامد هم داره ، خ ...

بی تعارف خودتون دختر به پسر پراید داره نزدیک 30 سال میدید؟

نگفتیم 190 بالای 180 گفتیم دیگه 190 برای دختر قد بلند خوبه

شغل درامد منظورتون چقدره؟با 25 ملیون خونه نمیشه اداره کرد

بله اغل دنبال دختر سفید لاغرن

بی تعارف خودتون دختر به پسر پراید داره نزدیک 30 سال میدید؟نگفتیم 190 بالای 180 گفتیم دیگه 190 برای د ...

خخب اگه پسری مثال سی ساله خونه داشته باشه و پراید ، چرا نه ؟ اگه زندگی رو بتونه اداره کنه .

در مورد قد هم ، خب همون ۱۸۰ ، مگه چند درصد پسرا بالای ۱۸۰ هستند؟؟ میانگین قد مردای ایرانی فکر کنم ۱۷۵ یا ۱۷۴ ، یا همین حول باشه ، بقیه پسرا چیکار کنند ؟؟ 😂😂 تازه خیلی دخترا هم نمیتونن ازدواج کنند .

در مورد درآمد هم ، بستکی داره خونه داشته باشه یا نه ، یا کجا زندگی کنه ، خونه داشته باشه ، و شهرستان ، خب خیلی ها درآمد بین ۳۰ تا ۴۰ دارن ، نهایت شاید ۵۰ .

در مورد لاغر هم ، خیلی پسرا هم دختر تپل یا توپر دوست دارن ،

رنگ پوست سفید رو ولی قبول دارم 😂😂 ، من خودم شخصا دختر سفید برام جذاب تره واقعا 😂 ، دو تا ویژگی پوست سفید و موی بلند .

خخب اگه پسری مثال سی ساله خونه داشته باشه و پراید ، چرا نه ؟ اگه زندگی رو بتونه اداره کنه .در مورد ق ...

اما به نظرم دخترای پوست برنزی زیباترن

چی بگم کلا نظرتون عجیبه بابای من به شخصه به همچین ادمی دختر نمیده

همین دیگه پوست سفید و موی بلند معیارشماست

قد هم معیار ما

بقیه پسرا میتونن مجرد بمونن 😂