2789

من ی دوستی دارم ۵ ساله باهم دوستیم و بسیار صمیمی

حالا من ادمیم که به همه احترام میذارم و به شوخی هم کسی رو ناراحت نمیکنم

اون ی پسر داره چن ماه از پسر من بزرگتره و به شدت بی ادب

منم دوتا پسر دارم یکی ۸ ساله یکی ۱ ساله

اوایل خوب بود ولی کم کم رفتیم بیرون دیدم پسرش بچمو میزنه فوشای بد میده و مادرش اصلا براش مهم نیست

با ارامش میگف محمد نکن

بعد گذشت دیدم بچش رسما داره ب مادرش فوشای زشت میده و اصلا نرمال نیست از لحاظ تربیتی

رفت آمد رو کم کردم ولی تلفنی حرف میزدیم هر بار ب شوخی فوشای زشت میداد و توقعات بی جا داشت مثلا میگف رمز روبیکاتو بده وارد شم رمز اینستاتو بده وارد شم منم نمیدادم

گذشت تا اینک دیروز زنگ زد من خواب بودم تا دیر وقت

نوشت کدوم گوری هستی جواب نمیدادی

منم دیگ همونجا کات کردم چشممو یبار رو همه چی بستم

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

کار کاملا درستی کردی.

بضی رفاقت ها سمی هستن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری کردی، کلا بلاکش کن

چه پررو رمز میخواسته🙁🙁🙁

من به شوهرم حتی رمز نی نی سایتم نمیدم چه برسه اینستا و .....

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

یا خدااااچقدر کنترل گر

چن وقت پیش من با شوهرم بحثم شد به دوستمم گفتم بحثمون سر انگشتر بوده

در حالیکه دوستم دوتا انگشتر داشت رفت همون روز انگشتر گرف عکسشو واسم فرستاد

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖