2789
عنوان

یه عروسک ببست و چهار میلیونی خریدم مثل سگ پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 11318 بازدید | 638 پست
۲۴ میلیون عروسک میخرید🥲🤦♀️من اگه ۲۴ میلیون داشتم چرخ میخریدم خودم کار میکردم نه اینکه برای مردم کا ...

عزیزم میشه بگی با چرخ چیکار میکردی؟

من یه چرخ خانگی ژانومه ۶۰۰۰ دارم

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین مگه نمیگی هنرجو و اینا داره، برو به تک تک هنرجوهاش پیام بده اصل ماجرارو بگو زیر قیمت میدم... بالاخره یکی پیدا میشه بخره

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بسته بندی کن نگهش دارفردا روز بچه ی کسی به دنیا اومد به عنوان چشم روشنی ببریا کادو تولد بده

۲۴ میلیون کادو تولد بده؟😑😑😑😑😑 حالتون خوبه؟😑😑😑😑 طرف پولشو میخواد

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اسی خیلی خری چنتا تاپیک قبلیت گفتی ۲۵ دارم میخام النگو باریک بخرم چیشد خر شدی عروسک خریدی😂😑

😂😂😂😂😂

مگه موقع خرید چشماش باهاش نبود ؟ الان ما زمین خریدیم راضی نیستیم به فامیلاش پیام بدم بگم باید پولمو بده

منم میگم چطور به عکس ازش ندارن...مگه نمیگه خریدم پس چرا عکس پیجش را میزاره ..در ضمن تاپیک های قبل گف ...

تاپیکای فیک همون دو صفحه اول تابلو هستن

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اسی خیلی خری چنتا تاپیک قبلیت گفتی ۲۵ دارم میخام النگو باریک بخرم چیشد خر شدی عروسک خریدی😂😑

خر نشده

سرکار گذاشته

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

طرف میخواد نصف قیمت برش گر دونه

والا ما برای خواهرزاده برادرزاده هامون و کسایی که خیلی دوستشون داریم همینقدر هدیه میدیم

میتونه به جای طلا عروسک بده

میخواست نخره الان که خریده چاره چیه

چه تاپیک مشکوکی🫠 حداقل عکس از خرید و صحبت کردنت با سازنده این عروسک بفرست چون اگه دروغ گفته باشی این کارت یعنی تهمت به این خانم😑

حالا جدا از اینا من عاشق این عروسکام🥲 جنسشون سیلیکونی نیست چون عروسک تمام سیلیکونی خیلی گرون تر از این حرفاس...

قالب اینا معمولا آمادس