عروسک_برفی مدیر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1217 عنوان یعنی مجرد میمونم | مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 74 پست ۲۶ سالمه خواستگارامم تا الان خیلی کم بودن خوبم نبودنبا اینکه مشکلی ندارم ولی نمیدونم چرا وضعم اینجوریه یعنی احتمال اینکه مجرد بمونم زیاده؟ امروز | 12:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مداد_رنگی22 عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 19275 شما تا زمانی پول خودت رو نداشته باشی و حضور نداشته باشی در جامعه چجوری میخوای خودت رو تعریف کنی؟ عصر ... وای سرم درد گرفت چه اشتباهی کردم ریپلایت کردم!
عروسک_برفی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1217 شما تا زمانی پول خودت رو نداشته باشی و حضور نداشته باشی در جامعه چجوری میخوای خودت رو تعریف کنی؟ عصر ... من که شاغلم فرقی با این خانم ندارم
_bitsy_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 23963 وای سرم درد گرفت چه اشتباهی کردم ریپلایت کردم! برو به اشتباهت فکر کن
_bitsy_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 23963 من که شاغلم فرقی با این خانم ندارم وقتی شما افریده شدی خدا به حال خودت رهات نکرده همه چیز رو فکر کردهحتی شریکت رو بهش اعتماد کن به اینکه تو زمان درست با ادم درست روبه رو میشیالان فقط به ارتقا خودت فکر کن
عروسک_برفی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1217 وقتی شما افریده شدی خدا به حال خودت رهات نکرده همه چیز رو فکر کردهحتی شریکت رو بهش اعتماد کن به اینک ... 💔اینطور که بنظر میاد انگار رها شدم
مداد_رنگی22 عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 19275 برو به اشتباهت فکر کن جای ول گشتن تو نی نی سایت برو به تعریف کردن خودت برس🤣و با ماهی 8 تومن سرمایه جمع کن بیزینس خودتو بزنی🤣منشی دیروز مدیر فردا🤣🤣🤣هیچوقت هم ازدواج نکن جلو پیشرفت نداشتتو میگیره😁در آخر هم از خواب بیدار شو😆ریپلایتو باز نمیکنم حیف وقت و اعصابم🤭
عروسک_برفی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1217 وای سرم درد گرفت چه اشتباهی کردم ریپلایت کردم! شما پدرت کارش چیه ؟چند سالته منشی بد نیست برو سرکار، حس اینکه خودت پول در میاری شیرینه ولی نمیگم بری شاغل بشی دیگه اوکی میشه نه مشخص نیستخودم شاغلم ولی تنهام
مداد_رنگی22 عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 19275 شما پدرت کارش چیه ؟چند سالته منشی بد نیست برو سرکار، حس اینکه خودت پول در میاری شیرینه ولی نمیگم بری ... پدرم وضعش خوبهپول هم زیاد به من میدهبرم منشی گری هم خودم تحمل زیر دست بودن ندارم هم نیاز مالی ندارم هم مردم میگن تو که نیاز نداری برا چی میری سر همچین کارایی
عروسک_برفی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1217 پدرم وضعش خوبهپول هم زیاد به من میدهبرم منشی گری هم خودم تحمل زیر دست بودن ندارم هم نیاز مالی ندارم ... مردمو که ولش کن ولی چه خوب که پدرت وضعش خوبه اگه خیلی خوبه وضعش یه مغازه کوچیک باز کن مغازه ارایشی مثلا شیکش کن مغازه خودته بعد فروشنده بیار یا خیلی کارای دیگه یعنی من اگه جات بودم پدرم وضع مالیش خوب بود حتما این کارو میکردم خیلی جذابه 😄قبلا هم بهش فکر کردم منم مثل تو منشی و فروشندگی اصلا دوست ندارم ولی باورت میشه قبلا دنبال کار بودم همین منشی هم اوکی نمیشد 😄🤦♀️
مداد_رنگی22 عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 19275 مردمو که ولش کن ولی چه خوب که پدرت وضعش خوبه اگه خیلی خوبه وضعش یه مغازه کوچیک باز کن مغازه ارایشی م ... خودم بجز کار کارمندی به هیچ شغلی علاقه ندارمحوصله جنس اوردن و چیدن و قیمت گذاری و دردسراش رو ندارمدوس دارم یه کاری مثل کارمندی که زیاد مسئولیت و ریسک نداره
عروسک_برفی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1217 خودم بجز کار کارمندی به هیچ شغلی علاقه ندارمحوصله جنس اوردن و چیدن و قیمت گذاری و دردسراش رو ندارمدو ... چند سالته