2789
عنوان

بدون دعوت میخوام برم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 88 پست
من نظرم روی نرفتن بود ولی تک دخترم . مادرم گفت من هرجا باشم تو هم هستی من که دعوتم یعنی تو هم هستی.

دیگه بدتر اگه تک دختری، چون واقعا عمدی دعوتت نکردند.

این نظر مادر شماست نظر اونا این بوده که شما را دعوت نکنند، توی این گرونی فکر نکنم نظر مادر شما دیگه جوابگو باشه.

خب زنگ بزنم زشته؟؟؟ امروز زنگ بزنم بگم اگر اشکالی نداره منم بیام؟؟؟

دختر تو عزت نفس نداری؟😂😂😂

قاچاقی از بین مهمونا یواشکی بری داخل خیلی بهتر از اینه که زنگ بزنی بگی اشکال نداره من بیام؟

اینجوری که دیدم برمیگرده میگه نه سالن ظرفیت نداره از شما نوگل عزیز بعدا پذیرایی میشه

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این کار زشته؟؟ ما واسه داداشم خیلیا دعوت نکردیم زنگ زدن گفتن ما میایم دوست داریم باشیم مامانم گفت قد ...

عزیزم شما اخلاقتون اینجوری بوده فکر نکن بقیه هم این طرز تفکر و اخلاق را دارند.

ولی در کل کار اون طرف خیلییییییییی زشت بوده، حالم از کسانی که توی خانواده یه نفرو دعوت نمیکنند بهم میخوره.

دختر تو عزت نفس نداری؟😂😂😂قاچاقی از بین مهمونا یواشکی بری داخل خیلی بهتر از اینه که زنگ بزنی بگی ا ...

پامیشم امروز میرم طلا فروشیش تبریک میگم الکی طلا قیمت کنم تا بلکه دعوتم کنه خودش این خوبه؟؟؟

عزیزم شما اخلاقتون اینجوری بوده فکر نکن بقیه هم این طرز تفکر و اخلاق را دارند.ولی در کل کار اون طرف ...

خحالت میکشم جلو زنداداشام یعنی کل خانپاده و فامیل هستن فقط من بد بخت نیستم. دیشب بابام گفت من نمیرم تو جای من برو

یه کارم میتونی بکنی

زنبزن با صاب مجلس بگو من دعوت نیستم ولی چون خیلی دوستتون دارم حتما شماره کارت بدید هدیه شو بریزم

بعد اگه یادشون رفته باشه دعوتت میکنن اگرم از قصد دعوت نکرده باشن شرمنده میشن باز مجبور میشن دعوت کنن

یه کارم میتونی بکنی زنبزن با صاب مجلس بگو من دعوت نیستم ولی چون خیلی دوستتون دارم حتما شماره کارت بد ...

شماره کارتشو دارم که. هر سری طلا میخرم کارت نمیکشه میگه کارت به کارت کن

خحالت میکشم جلو زنداداشام یعنی کل خانپاده و فامیل هستن فقط من بد بخت نیستم. دیشب بابام گفت من نمیرم ...

میدونم خیلیییییی کارشون زشت بوده اکر نرفتی به زنداداشات نگو دعوت نبودی ولی حتما مادرت به مامان داماد بگه.

البته برای ما هم پیش اومده طرف ولیمه داده بود مادرشوهر و پدرشوهر و ۴ تا برادر رو با زن هاشون دعوت کرده بودن فقط برای خواهرشوهرم کارت نداده بودن

وقتی رفتیم صاب مجلس سراغ خواهرشوهرمو گرفت مادرشوهرم گفت دعوتش نکرده بودید که بیاد

اونم همونجا کلی عذرخواهی کرد که بچه ها یادشون رفته کارت بدن من بهشون گفته بودم دیگه همونجا زنگ زد به خواهرشوهرم که پاشه بیاد

اونم البته نتونست بیاد ماشین جور نشد که بتونه بیاد