2789
عنوان

بدون دعوت میخوام برم عروسی

1233 بازدید | 87 پست

سلام دوستان یکی از فامیل های خیلی خیلی دور مادریم اومده همههههههه رو دعوت کرده ولی من نه

میخوام بدون دعوت برم . یک نفرم همراه مامانم میرم

همه میگن یادش رفته چون هرکس بود و نبود دعوت گرفته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من بودم نمیرفتم

تو دعوتی ها کسی از یاد نمیره چون از قبل لیست میکنن و طبق لیست کارت میدن

اگر یاد رفتنی بود برا مامانت هم کارت نمیفرستادن

باز اگه خیلی دوست داری برو خوش بگذره

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

اصلا اصلا نرو به خودت ارزش بده اگه کلا کارت نمیدادن یه چیزی آدم میگف یادشون رفته

من اینجور وقتها به نظرم تا عروسی آدم به کسی نگه بهتر میگن بیاد ... یا یادمون رفته

درحالی که ببخشید تعزیه نیس یه هو بشه عروسی از قبل لیست میشه

بیش از ده ساله عروسی نرفتم دلم عروسی میخواد. خانواده خالمم مسافرت هست اونا نمیخوان برن. مطمئنم یادش ...

حالا هی خودتو گول بزن دختر😁

ولی اگه رفتی شوهرتو دیگه نبر بدون دعوت

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
حالا هی خودتو گول بزن دختر😁ولی اگه رفتی شوهرتو دیگه نبر بدون دعوت

اگر دعوت میکرد باز شوهرم نمیومد کلا شوهرم عروسی نمیره از طرفی هم نمیخوام زنداداشام بفهمن من دعوت نیستم

اتفاقا بنظر من ممکنه یادش رفته باشه چون ادم انقدر درگیر کار و باره فکرش بهمه نمیرسه بعدم جای خانواده خالت میری دیگه اگه تعداد مد نظره

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....