2789
عنوان

شبی که رفتی تاصبح نخوابیدم

96 بازدید | 3 پست

شبیکه رفتی تاصبح نخوابیدم تاصبح مردم و زنده شدم هزار بار پیاماتو خوندم تا یادم بمونه چجوری دلمو شکستی

بیدارموندم وگریه کردم بیدارموندمو به یادت شعر نوشتم بیدارموندمو زنگ زدمحرمامام رضا گله کردم ازتو گلهکردمگفتم برسی به لحظه ایی کهحال الان منودرککنی

شبی که رفتی دیگه صبح نشد تظاهر کردمخوبم تظاهرکردم خوشبختم هروقت دیدمت نگات نکردم حرف نزدم تا فقط ثابت کنم که دوست ندارم

اما اشتباه کردم عزیزم هنوزم دوست دارم هنوزم عکساتو نگامیکنم برای دیدنت روزشماری میکنم

اون شب که رفتی تاصبح بیدارموندم تا حالم یادم بمونه اما ازیاد رفت دیگهمهم نیست حالمچه شکلی بوده مهمنیست چیگفتی و چیشنیدم فقط برگرد!

برگردوبمون من خیلی تنهام بدون تو🙃

تولدت مبارک

آخی عزیزم:)

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻💝راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.