2789
عنوان

از دیشب تا حالا یک لحظه هم نخوابیدم

470 بازدید | 42 پست

پریودم و بدجور درد دارم کمر و رحمم انگار چاقو خورده

قرص هم نمیتونم مصرف کنم چون خون ریزیمو قطع میکنه اون موقع اصلا راحت نمیشم. حتما باید مثل سر بریده خون ریزی داشته باشم تا بعد پریود راحت شم.

من موقعی که جنگ شد خیلی ترسیدم شهرمون بمب زیاد خورد نزدیک خونمونو زدن استرس هم پریودای منو شدید و نامنظم و مسخره میکنه الان به خاطر همین خیلی درد دارم.

شیاف دیملوفناک عزیزم

چرا خودتو عذاب دادی از دیشب

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنگ رو من تاثیر گذاشته همش صدای انفجار ک کوچه روبرومونو زد تو گوشمه

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
مطمئنی کم نمیشه خون ریزی؟

اره عزیز

فقط مسکنه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

منم تا آخر این هفته پریود میشم ولی از همین الان حالم بد شده 😔😭🥲💔🥺

یکمی راه برو و یه چیز گرم بخور

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

یک چایی نبات درست کن توش زعفرون و هل بریز بخور...بعد کمرت رو ببند...آروم میشی

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

جنگ رو من تاثیر گذاشته همش صدای انفجار ک کوچه روبرومونو زد تو گوشمه

ببین تو شهر ما یه خیابون هس چند تا جای مهم تو اون خیابونه

خونه ما هم تو همون خیابونه فک کن ۱۰ تا بمب ریخت یهو همسایگیمون

شیشه ها پودر شد که هیچ پرده هامون از عمودی تبدیل شده بود به افقی یه موجی میزد بیا و ببین حس میکنم موجی شدیم

سعی کن هر روز هر چندتا که تونستی نفس عمیق بکشی.ولی حداقل ۵۰ تا .اونوقت معجزه آرامش رو ببین.چای بابونه هم هر روز در طول ماه بخوری هم آرامش میگیری هم پریودات منظم و کم میشه.حتما امتحان کن.تلخه با عسل یا نبات بخور حتی سه روز اول پریود هم میشه خورد

ببین تو شهر ما یه خیابون هس چند تا جای مهم تو اون خیابونه خونه ما هم تو همون خیابونه فک کن ۱۰ تا بمب ...

عزیزم🥲

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️