2789
عنوان

از دیشب تا حالا یک لحظه هم نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 42 پست
شاید استثنا خونریزی شما رو زیاد نکرده زعفران و هل قاعده آور قوی هستن برای همین هم برای زنان باردار م ...

بله درسته عزیزم

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

ببین تو شهر ما یه خیابون هس چند تا جای مهم تو اون خیابونه خونه ما هم تو همون خیابونه فک کن ۱۰ تا بمب ...

اره شیشه های مام شکست باید چیکار کنیم

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دارم میمیرم همین الان شدمشیاف زدم اثر نمیکنههر سری راهم به بیمارستان کشیده میشع

عزیزم برو طب سنتی مشکلتو ریشه ای درمان کن وقتی وضعت اینه بیخیال نباش.احتمال داره خدا نکرده کم خونی شدید بگیری.در طول ماه فعالیتتون خوبه؟ حتما حتما ورزش کنید.خیلی وقتا خونریزی شدید بخاطر عدم تحرک در طول ماه هست که باعث غلیظ شدن خون شده.

عزیزم برو طب سنتی مشکلتو ریشه ای درمان کن وقتی وضعت اینه بیخیال نباش.احتمال داره خدا نکرده کم خونی ش ...

چشم عزیزم

هرراهی رو امتحان کردم نشد هر سری دردم خیلی شدیده همه میفهمن پریود شدم😔

طراحی چهره سیاه قلم🕊️✨

چشم عزیزم هرراهی رو امتحان کردم نشد هر سری دردم خیلی شدیده همه میفهمن پریود شدم😔

چشمت بی بلا گلم.برای اینکه طب نوین بیشتر وقتا فقط علایم رو حذف میکنه مشکل رو ریشه یابی و درمان نمیکنه ولی طب سنتی ریشه یابی میکنه که این مشکلت از کجا نشات میگیره گاهی وقتا میبینی دلیل مشکلت یه چیز خیلی ساده اس که فکر میکنی آخه چه ربطی به هم دارن.مثلا من پارسال سر درد داشتم که هیچ جوره درمان نمیشد بلاخرهررفتم طب سنتی گفت بخاطر سردی معده ات هس سردی نخور و در کمال ناباوری بعد ماهها سردرد لاعلاجم خیلی راحت با یه پرهیز درمان شد

چشم عزیزم هرراهی رو امتحان کردم نشد هر سری دردم خیلی شدیده همه میفهمن پریود شدم😔

اول تنبلیتو و چیپس و پفک رو بذار کنار مطمئنم از اونایی هستی که همش رو تخت گوشی به دست هله هوله میخوره .آره؟😄😄

چشمت بی بلا گلم.برای اینکه طب نوین بیشتر وقتا فقط علایم رو حذف میکنه مشکل رو ریشه یابی و درمان نمیک ...

خداروشکر عزیزدلم ❤️❤️❤️❤️منم برم انشاالله خوب شم پنج ساله درد میکشم

طراحی چهره سیاه قلم🕊️✨

اول تنبلیتو و چیپس و پفک رو بذار کنار مطمئنم از اونایی هستی که همش رو تخت گوشی به دست هله هوله میخور ...

نه بخدا ماهی یه بار هم نمیخورم اشتهام کلا افتضاحه

طراحی چهره سیاه قلم🕊️✨

اه نگو از بداخلاقی ها و بدبختی های قبلش. اینا سخت ترن باز درد جسمی بهتر از حال بد و افسردگیه

اره موافقم من الان یه سر دردی گرفتمه وای میخوام بمیرم من حال روحیم به هم میریزد بد اخلاقی و بدبختی جدا اما کلا اوضاع روحیم خراب میشه خشم درگیرم یا ناراحت شما هم اینطوری هستی ؟

مگه نه طبیعیه ؟

دم نوش اوریشم. بستنی و نبات زعفرانی بخور گرم هست 💚😊🫂 باعث میشه بدنت بهتر شه و این خون بهتر بره همش هم نشین پیادهروی کن توی خونه همش دراز نکش تا بهتر شی گلم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

اره موافقم من الان یه سر دردی گرفتمه وای میخوام بمیرم من حال روحیم به هم میریزد بد اخلاقی و بدبختی ج ...

اره منم همینم ناراحتم قبل پریود نمیدونم طبیعیه یا نه چون مادر بزرگامون اینجوری نبودن این تازه رایج شده انگار از تغذیه اس یا سبک زندگی نمیدونم واقعا

همین الان یه سوزشی دارم زیر دلم حس میکنم بترکم

اره منم همینم ناراحتم قبل پریود نمیدونم طبیعیه یا نه چون مادر بزرگامون اینجوری نبودن این تازه رایج ش ...

اخی عزیزم 💔🥺درکت میکنم خودمم پریودیم نزدیکه 😭

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است