2789
عنوان

از دیشب تا حالا یک لحظه هم نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم تا آخر این هفته پریود میشم ولی از همین الان حالم بد شده 😔😭🥲💔🥺یکمی راه برو و یه چیز گرم بخور

اه نگو از بداخلاقی ها و بدبختی های قبلش. اینا سخت ترن باز درد جسمی بهتر از حال بد و افسردگیه

عزیز نسخه اشتباهی نپیچ.میگه خونریزی شدید داره زعفرون و هل بخوره که از خونریزی شدید بیهوش میشه.

من همیشه تو این شرایطم دوست قشنگم...خونریزی بیشتر نمیشه درد رو صفر میکنه

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

زیر دلم و کمرم داره پاره میشه خونریزیمم شدیده ولی برام اهمیت ندارع کاش درد نداشتم😔 شیاف بزن شما عزی ...

فیبروم داری احتمالا. خاله منم مثل شما بود بهش گفتن فیبرومه

اون سنش دیگه ۴۰ رو رد شده بود دیگه یک دفعه رحمشو بیرون آوردن راحت شد

سعی کن هر روز هر چندتا که تونستی نفس عمیق بکشی.ولی حداقل ۵۰ تا .اونوقت معجزه آرامش رو ببین.چای بابون ...

اره بابونه امتحان کردم یکم بهترم میکنه ولی خیلییییی زیاد تاثیر نداره خیلی جزئی

من همیشه تو این شرایطم دوست قشنگم...خونریزی بیشتر نمیشه درد رو صفر میکنه

شاید استثنا خونریزی شما رو زیاد نکرده زعفران و هل قاعده آور قوی هستن برای همین هم برای زنان باردار ممنوعه.تو پریودی هم ممنوعه خوردنشون چون خونریزی رو شدید میکنه

اره بابونه امتحان کردم یکم بهترم میکنه ولی خیلییییی زیاد تاثیر نداره خیلی جزئی

باید از روز پاکی از پریود شروع کنی تا پریود بعدی مرتب هر روز بخوری.بابونه کلا برای خانما فوقالعاده اس چه اعصابشون چه مشکلات رحمی چه پوست و مو ،گوارش و همه چی.برای همین به بابونه گل خانما هم میگن.اصلا نباید ترک کنیم خوردنشو

ننم ببینه زعفرونشو ریختم تو چایی خوردم خودمو میریزه تو آب جوش میزاره دم بکشم 😂😂

🥰🤣🤣🤣🤣

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*