2789
عنوان

خیلی بی صفتی مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 68 پست
وای درخواست قبول نکنید اصلا نباید ب این عوضیای بی مادر رو داداز این ب بعد حواسم هست هرکی خواست از ای ...

قربونت مرسی که اطلاع دادی منه ساده رو بگو چون چند تا از خانما باهام درد و دل کردن تو خصوصی گفتم اینم مشکل داره قبول کردم ولی خداروشکر زود لغو زدم قبل اینکه پیام بده

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربونت مرسی که اطلاع دادی منه ساده رو بگو چون چند تا از خانما باهام درد و دل کردن تو خصوصی گفتم اینم ...

خشکبار اصفهان الاتوتاپیک انلاینه .خدازده میل جنسی چیکارا که باهاش نکرده بدبخت بمیره بهتره

لایک نکنید .توروخدا 
اخه این چه حرفیه من درخواست خانما رو قبول میکنم خودم درخواست نمیدم ولی ماله اونا رو قبول میکنم که با ...

منم یه بار گزارش مزاحمت یه نفر رو دادم گفت من تعلیق میکنم ولی از این به بعد نباید درخواست هیچ کس رو قبول کنیذ

منم یه بار گزارش مزاحمت یه نفر رو دادم گفت من تعلیق میکنم ولی از این به بعد نباید درخواست هیچ کس رو ...

آره والا ظاهرن حتی درخواست خانما هم قابل مشکوک شده با وجود یکی مثل این بی شرف

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

حتی به منم درخواست دوستی داد مرد مگه پهنای دلت چقدره تو

انشاءالله زودتر تعلیق شه