2789

وای از مامانم

مهریه ش رو گرفت طلاهم داره بفروشه میتونه خونه بخره

اما انقدر زن کم دست و پا و ترسویی هست

میگه اگه رفتیم خونمون خورد و خوراک رو چه کار کنیم هیچی نداریم 😐

اگه بخوایم بریم خاله ها نزارن بگن بمون پیش پدر مادرم چی بگم

اگه بخوام برم مادربزرگ پدربزرگ اجازه ندادن من چی بگم 😐

انقدر باهاش حرف زدم انقدر گریه کردم این یکی دوماهه اخیر که زن حسابی به خودت بیا

اینجا توسری خوری عمر و جوونیت حروم شد بس که خدمات دادی خواهرات و بچه هاشون و شوهر خواهرات

بس که کلفت وارانه زندگی کردی نه تنها یکیشون درکت نکرد بلکه کنایه هم بهت میزنن

گفتم بدن درد داری کانالای مچ دستت بسته شده نمیتونی چیزی دست بگیری

همه میدونن اوضاع مالیت چقدر افتضاحه

خواهرات از لحاظ مالی دستاشون پره اینو همه میگن

یکیشون به دادت نرسید یکیشون نگفت بیا اینو بگیر برو دکترحداقل دردت کم بشه

نه گردشی نه تفریحی فقط نگهبان این خونه ای تا وقتی میان اینجا کار انجام بدی و خدمات بهشون بدی

آخرشم ایراد بگیرن چقدر خونه زندگی پلشته چرا جمع نکردی چرا تمیز نکردی

گفتم الانو نبین ۶۰ سالگیتو ببین از کار افتاده شدی

بس کن کار اینجارو

یه چندتا چیز هم از بدی های خاله هام که به چشم مامانم نمیومد گفتم و شاخکاشو فعال کردم

الان به کلی داره عوض میشه اونم هی افتاده تو تکاپو که از اون خونه بزنه بیرون

انگار حرفام داره اثر میکنه

خوب گفتم به مامانم؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

لره

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم جور دیگه میگفتی بهتر بود

اینجوری بذر کینه و دلخوری بین خواهر برادرا رو کاشتی و کار خییییلی بدیه

کاش میگفتی خونه یه جگر سرمایه گذاری به حساب میاد که هیچ ضرری توش نیست و میتونی بعدش اجاره بدی و ماهانه برات درآمد داشته باشه

چه کسی می تواند بگوید تمام شد و دروغ نگفته باشد

طلاق گرفتم مستقل نیستم با خونوادمم

چند وقته جدا شدی؟

راحتی باخانوادت؟ شرایط مستقلی داری؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بنظرم جور دیگه میگفتی بهتر بود اینجوری بذر کینه و دلخوری بین خواهر برادرا رو کاشتی و کار خییییلی بدی ...

چه کینه ای اخه😂😂مامان من رسما بهش ظلم می شد تو سری خورشده بود

اصلا بدی ها رو نمی دید و زجر می کشید میگفت نمیدونم مشکل چیه

من مشکلاتو بهش نشون دادم

چه کینه ای اخه😂😂مامان من رسما بهش ظلم می شد تو سری خورشده بود اصلا بدی ها رو نمی دید و زجر می کشید ...

مامانت ارزش خونواده رو خوب فهمیده و معلومه خانم مهربون و خوش قلبیه

بهرحال برا صفا و صمیمیت خونواده اونکه عاقلتره بیشتر زحمت میکشه

دیدن خوبی ها و نادیده گرفتن بدی ها از اخلاق کریمانه

و با کریمان کارها دشوار نیست 🌱💚

الان بابات زن گرفته یا نهنمیشه آشتی کنن

عزیزم برای چی آشتی کنن؟

انقدر بدم میاد بعضیا میان این پیشنهادو میدن

طلاق آخرین مرحله یه زندگیه

یعنی همه راه ها رو رفتن و بالاجبار آخرین گزینه رو انتخاب کردن

مامانت ارزش خونواده رو خوب فهمیده و معلومه خانم مهربون و خوش قلبیه بهرحال برا صفا و صمیمیت خونواده ...

😐😂😂

پنج ماهه جدا شدن بله راحتم ، نه نه شرایطشو ندارم در ضمن خونوادمم نمیذارن تنهایی زندگی کنم

امیدوارم زندگی شاد و خوشبختی رو بزودی تجربه کنین

با خانواده بودن تا حد زیادی میتونه به کنار اومدن با شرایط و ریکاوری روحی و جسمیت کمک کنه..

خوب کاری میکنی🍬🌱