2789
عنوان

یکی داره عروسمون میشه که

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 66 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باور کن زنداداش هیچ وقت خواهر نمیش مثل داماد ک برادر نمیش

خب برعکسشو چرا نمیگین. چرا نمیگین عروس خواهر نمیشه 🤣 من اصلا موافق این حرف نیستم البته به صورت دو طرفه ش چون من واقعا از یکی خوشم بیاد عین خواهرم میشه فرقی نمیکنه اما اگه خوشم نیاد باهاش بد نمیشم اما صمیمی ام نمیتونم بشم

خب برعکسشو چرا نمیگین. چرا نمیگین عروس خواهر نمیشه 🤣 من اصلا موافق این حرف نیستم البته به صورت دو ط ...

خیلی کوچولویی کم کم متوجه میشی فقط اصلا نزار خودشیرینیش به جایی برس ک بخواد جای تورو تو خانواده بگیر

عزیزم به نظرم خانواده خیلی تو ازدواج مهمه.. حداقل هفته ای دوبار رفت و آمد داریم اگه کسی باشه آدم خوش ...

خانواده در حدی مهمه که باعث و مانع مشکل نشه

شاید الان اولشه و رفت و آمد بیشتر باشه . کم کم اونا سرگرم زندگی میشن ، شما هم بیشتر به کارای شخصی و زندگی خودت میرسی و روابط کمتر و کمرنگ تر میشه

مهمتر از همه شاید شما از اون خوشت بیاد و دلت بخواد باهاش بری بیرون ، اما اون خوشش نیاد و دلش نخواد باهات صمیمی شه . میخواستی چیکار کنی ؟

در کل سخت نگیر

انتخاب و خوشحالی برادرت مهمتره تا مهمون بازی بقیه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ولی واسه من شدددد

شانس خوبی داشتین که دو طرف این ارتباط رو دوست داشتین و میخواستین

کم پیش میاد 🩷

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چرا خوشت نمیاد ازش

نمیدونم در کل نتونستم ازش حس خوبی بگیرم، مثلا داداشم با دو سه نفر دیگه آشنا شده قبلا اونارو خیلی بیشتر دوس داشتم حتی همون موقع باهاشون دوست شده بودم بیرون میفرفتیم اما ایشون نه.

فک کنم چون همسنیم

ممکنه

از همدیگه وایب خوبی گرفتین و صمیمیت رو دوست داشتین

خیلی کوچولویی کم کم متوجه میشی فقط اصلا نزار خودشیرینیش به جایی برس ک بخواد جای تورو تو خانواده بگیر

جای من چرا چه ربطی به جای من داره من کلا خودم مستقل زندگی میکنم و ارتباط خاصی با اینا ندارم فقط یه چیز کلی گفتم چون دختر اهل ارتباطی ام از یکی خوشم بیاد میرم و میام باهاش و مثلا دوس داشتم یه عروسی بود نمیگم عین رفیق یا خواهر اما میتونستیم باهم بیرونی بریم خریدی تفریحی..اما با اخلاقای این حال نکردم همین

شک نکن این یکی میشه

چون هیچ جای دنیا نیست که خواهر شوهر و عروس از هم خوششون بیاد اگه بیاد و بقول شما مث خواهرم باشنا آخرش ی طرف ی گندی میزنه که اون یکی ازش فاصله بگیره ... دیدم ک میگم😅👌