2789
عنوان

کسی بیداره شمابودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 48 پست
خب معلومه نگهش دار سقط با قتل فرقی نداره به نظرم شما رو شوهرت کار کن این عقاید اگه دختر باشه و فلان ...

خیلی احمقه ببین اصلا حرف زدن بلد نیست

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو مثل باباهای دوران جاهلیت که دختراشونو زنده به گور می کردن حرف نزن جات ته جهنمهمن جای تو بودم خدا ...

بخدا انقد از چشمم افتاده ک حد نداره بجای اینکه دلگرمی بده بهم اینجوری حرف میزنه

خیلی احمقه ببین اصلا حرف زدن بلد نیست

متوجه شدم گلم از سرشم زیاده که براش دختر اوردی شما گول ببخشید نفهمیشو نخور

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

خدا بهتون سلامتی بده و بچه سالم عطا کنه ممنونم

مرسی عزیزم انشالله بچه شما هم سالم و سلامت به دنیا میاد اختلاف سنیشم با دخترتون کمه هم بازیم هستن نگرانش نباش خدا بی دلیل کاری نمیکنه❤️❤️

تا هرجاشو تونستی انجام بده، بقیشو بسپر دست خدا..❤️

دلش پسر میخواد یه چیزی گفته به دل نگیر عزیز دلم این پسره من حسم خوبه

خدا از دهنت بشنوه میشه برام دعا کنی خیلی از نظر روانی تحت فشارم دیروز انقد گریه کردم چشمام میسوزه

هرکی صلاح خودشو بهتر میدونه

من نگه نمیداشتم . سه تا بچه یعنی موتورخونه ی کابوس هام ...

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مرسی عزیزم انشالله بچه شما هم سالم و سلامت به دنیا میاد اختلاف سنیشم با دخترتون کمه هم بازیم هستن نگ ...

ممنونم عزیزم الهی آمین❤️

امیدوار خدا تو همین سال بهت بچه بده الهی صلوات خوندم برات

مرسی عزیز دلم.. تازه قلبمو عمل کردم امسال که فکر نکنم ولی منتظرم کامل خوب شم بتونم بچه بیارم واقعا ارزومه مادر شم💔💔

تا هرجاشو تونستی انجام بده، بقیشو بسپر دست خدا..❤️

آخه شوهرم دیشب میگه اگه فکر میکنی ممکنه اینم دختر بشه سقط کن منم دلشو ندارم از طرفی هم میگم بعدا چسک ...

نمیشه که.سقط خیلی سنگینه.آسیب میزنه.با خطرات سقط آشناش کن.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)