2789
عنوان

کسی بیداره شمابودین چیکار میکردین

198 بازدید | 48 پست

دخترم۹ماهشه همه جوره جلوگیری داشتیم اینم بگم هم خودم هم شوهرم اصلا باورمون نمیشه ۳روز عقب انداخته بودم دیروز شانسی رفتم بیبی چک زدم مثبت شد آز خون دادم قراره امروز جوابش بیاد خیلی گریه کردم دختر بزرگم ۱۰سالشه شما بودین چیکار میکردین

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💚

دیگه خدا داده سقطش نکن

خودم دل این کارارو ندارم ولی شوهرم دیروز یچیز گفت قلبم آتسش گرفت گفت اگه فکر میکنی دختر باشه سقطش کن میخوای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه شرایط مالیتون خوبه که خیلییی مبارکه

اگرم نه خب...

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

اگه شرایط مالیتون خوبه که خیلییی مبارکه اگرم نه خب...

من دل سقط ندارم از طرفی شوهرم جنسیت براش خیلی مهمه موندم تو دوراهی جیگرم آتیش گرفته

حتما یه حکمتی بوده که خدا بازم بهت بچه داده عزیزم خداروشکر کن گریه نداره... من چند ساله ازدواج کردم آرزو دارم بچه دار شم ولی خیلی ریسکه برام 😔

تا هرجاشو تونستی انجام بده، بقیشو بسپر دست خدا..❤️

من بودم سیسمونی میخریدم😄😍 مبارکه

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

من بودم سیسمونی میخریدم😄😍 مبارکه

آخه شوهرم دیشب میگه اگه فکر میکنی ممکنه اینم دختر بشه سقط کن منم دلشو ندارم از طرفی هم میگم بعدا چسکار کنم

حتما یه حکمتی بوده که خدا بازم بهت بچه داده عزیزم خداروشکر کن گریه نداره... من چند ساله ازدواج کردم ...

خدا بهتون سلامتی بده و بچه سالم عطا کنه ممنونم

من دل سقط ندارم از طرفی شوهرم جنسیت براش خیلی مهمه موندم تو دوراهی جیگرم آتیش گرفته

ای بابا

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

آخی عزیزم💔

امیدوارم هرچی خیره همون اتفاق بیفته، خوب فکر کنید دربارش

یه ف.ال حافظ بگیرید ببینم لسان الغیب چی بهتون میگه

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)