2789
عنوان

کسی بیداره شمابودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 48 پست
اگه شرایط مالیتون خوبه که خیلییی مبارکه اگرم نه خب...

خب چی؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خیره عزیزم

من بودم با آغوش باز می پذیرفتم گریه چرا میدونی حکمتی توی کار خدا بوده خودم میگی که خودت و شوهرت جلوگیری کردین اما باردار شدی

میدونی که خیلی ها هستند که میخوان جای تو باشن خیلی ها هستند که غبطه میخورن که فقط یه روز جای تو باشن جای تو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما یه حکمتی بوده که خدا بازم بهت بچه داده عزیزم خداروشکر کن گریه نداره... من چند ساله ازدواج کردم ...

امیدوار خدا تو همین سال بهت بچه بده الهی

صلوات خوندم برات

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خب چی؟

یکم چرخ دنده های IQ رو راه بنداز...

خب اگه وضع مالیشون خوب نیست بچه برا چیشونه دیگه

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

😐😕بی لیاقت دختر نعمته مامانم همیشه میگفت کاش دهتا دختر داشتم

از حدا خواستم پسر باشه دهن این بیشعور بسته بشه نمیدونی چ سخته آدم از شریک زندگیش اینو بشنوه

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💚

خب معلومه نگهش دار سقط با قتل فرقی نداره به نظرم شما رو شوهرت کار کن این عقاید اگه دختر باشه و فلان مربوط به دوران جاهلیت قبل از پیامبر بوده

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

سقطش نکن ،ان شاءالله خدا بهتون فرزند سالم و صالح بده ،دختر و پسرش فرقی نمیکنه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

درکت میکنم عزیز دلم ولی پسر اش دهن سوزیم نیس

فکرشو بکن ۹ماه بارداری زایمان و شیردهی واسه منه مادره اون وقت این داره دلمو میسوزونه

خودم دل این کارارو ندارم ولی شوهرم دیروز یچیز گفت قلبم آتسش گرفت گفت اگه فکر میکنی دختر باشه سقطش کن ...

بگو مثل باباهای دوران جاهلیت که دختراشونو زنده به گور می کردن حرف نزن

جات ته جهنمه

من جای تو بودم خدا رو هزاران بار شکر می کردم که منو لایق دیده یه اولاد دیگه بهم بده

سقطش نکن ،ان شاءالله خدا بهتون فرزند سالم و صالح بده ،دختر و پسرش فرقی نمیکنه

دلشو ندارم تو دلم میگم کاش زنت یکی بود ک اصلا ب نظرخواهی تو نمیرسید خودش سقط میکرد