گلشید94 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 809 عنوان هواپز یا سرخ کن بدون روغن 1 بازدید | 27 پست به نظرتون به درد میخوره بخرم خیلی اینجا نوشتن به کارشون نیومده ولی همه الان دارن چون مصرف روغن رو کم میکنه موندم بگیرم یا نه؟ امروز | 03:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tangled_راپونزل عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 93 اگه مارکِ خوبشو بخری خیـــــــــــــلی به درد میخورهولی از این ایرانیا و چینیا نگیری ها، اونا به درد نمیخورنمارک خوب بخر
hamta_me عضویت: 1404/08/05 تعداد پست: 204 من سرخ کن دارم فقط واسه ماهی یا مرغ استفاده میکنم بدرد سیب زمینی نمیخوره خشکش میکنه
ghbariiii عضویت: 1405/02/06 تعداد پست: 727 من ک دارم عالیه خیلی استفادت میکنم توش همه چی میشه پخت یه خوبشو بگیر چندکاره باشه اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده
گلشید94 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 809 من ک دارم عالیه خیلی استفادت میکنم توش همه چی میشه پخت یه خوبشو بگیر چندکاره باشه غذا روخشک و بد مزه نمیکنه؟ میخوام نینجا بگیرم منتخا یه مدلش هواپزه یکیش سرخ کن بدون روغن نمیدونم فرقش چیه
گلشید94 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 809 اگه مارکِ خوبشو بخری خیـــــــــــــلی به درد میخورهولی از این ایرانیا و چینیا نگیری ها، اونا به درد ... نبنجا خوبه؟ فیلیپس چطور؟
ghbariiii عضویت: 1405/02/06 تعداد پست: 727 غذا روخشک و بد مزه نمیکنه؟ میخوام نینجا بگیرم منتخا یه مدلش هواپزه یکیش سرخ کن بدون روغن نمیدونم فرق ... نه هرکدوم قلق خودشو داره باید قلقشو یادبگیری مثلا من بار اول کیک پختم روش خشک شد سری بعدی فویل پیچیدم در قالب بعد چنددیقه اخر فیلو برداشتم عالی شد توش ماهی درست کردم پیتزا لازانیا غذاگرم میکنم نون تست میکنم همه کار قشنگ عصای دستمه میوه و سبزیم میشه خشک کرد من نکردم تاحالا ولی اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده
گلشید94 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 809 من سرخ کن دارم فقط واسه ماهی یا مرغ استفاده میکنم بدرد سیب زمینی نمیخوره خشکش میکنه ماهی که خیلی خوبه توش بپزی تو ماهیتابه خیلی کثیف کاری داره
ghbariiii عضویت: 1405/02/06 تعداد پست: 727 من سرخ کن دارم فقط واسه ماهی یا مرغ استفاده میکنم بدرد سیب زمینی نمیخوره خشکش میکنه سیبزمینی و خلالی درشت خورد کن بعد چنددیقه با اب جوش بپز بعد ک یکم پخت ابکش کن خشک کن بزار تو هوا پز درحدی ک یکم سرخ بشه فقط اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده
tangled_راپونزل عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 93 نبنجا خوبه؟ فیلیپس چطور؟ نینجا نمیدونمولی فیلیپس اگه اصل باشه عالیهدقت کن فیلیپس تقلبی توی بازار خیلی زیاده هافقط اصل بگیر، چه فیلیپس چه هر مارک دیگه، فقط اصل
hamta_me عضویت: 1404/08/05 تعداد پست: 204 ماهی که خیلی خوبه توش بپزی تو ماهیتابه خیلی کثیف کاری داره ماهی روغن که مصرف نمیکنه هیچ یکم از روغن خود ماهی کف سرخ کن میریزهمن مارک فیلیپس دارم عالیه
hamta_me عضویت: 1404/08/05 تعداد پست: 204 سیبزمینی و خلالی درشت خورد کن بعد چنددیقه با اب جوش بپز بعد ک یکم پخت ابکش کن خشک کن بزار تو هوا پز ... خوش مزه میشه؟
گلشید94 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 809 نه هرکدوم قلق خودشو داره باید قلقشو یادبگیری مثلا من بار اول کیک پختم روش خشک شد سری بعدی فویل پیچید ... چه خوب !!! میشه بپرسم مال شما مارکس چیه؟
گلشید94 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 809 نینجا نمیدونمولی فیلیپس اگه اصل باشه عالیهدقت کن فیلیپس تقلبی توی بازار خیلی زیاده هافقط اصل بگیر، چ ... آره یدونه دیدم ده تومن صد درصد فیکه تو دیجی بود
ghbariiii عضویت: 1405/02/06 تعداد پست: 727 خوش مزه میشه؟ اره عالی مثل رستورانیا میشه یکم نمک و زردچوبه ام بزن یا هرادویه ای ک میخای اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده